Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 54 10
Sex Studio 55919
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχοντας ενημερωθεί από τους αξιότιμους συναθλητές μας για την επιστροφή της παλιάς μας γνώριμης Άλεξ, που πλέον συστήνεται ως Έλλη αποφάσισα να την επισκεφθώ στον οίκο που εργάζεται.

Τίποτα δεν προμήνυε την έκπληξη που θα βίωνα λίγο αργότερα μέσα στο δωμάτιο που πέρασα, κάνοντας μάλιστα και λίγο τον δύσκολο, πως δεν γνώριζα και καλά την κοπέλα. Τέλος πάντων έδωσα τα 30 και πέρασα, έκανα το ντουζάκι μου και περίμενα λίγο, Νάσου και μπαίνει η Έλλη λοιπόν, που παρεμπιπτόντως την φώναζαν και έτσι και τότε παλιά, μάλιστα το είχα καταγράψει και σε μια μου κριτική αυτό.

Μπήκε πολύ ευδιάθετη στο δωμάτιο, χαδάκια στα όρθια δέχθηκε άνετα, μου έστησε και την κολάρα της την οποία και περιποιήθηκα δεόντως με το δαχτυλάκι μου, και μετά την πίπα την έστησα γρήγορα στα τέσσερα, κι αν η βυζάρα έπεσε αρκετά, η κολάρα της ήταν ένα ποίημα και βάρεσα αρκετά, κάτι fake κραυγούλες θα μπορούσαν να λείπουν αλλά τέλος πάντων, και με τα πολλά την στρώνω σε ξαπλωτό πισωκολλητό και εκεί μου λέει το θειικό σε θυμήθηκα τώρα... από την πούτσα, μάλλον θα εννοούσε από τον τρόπο που έτρωγε την πούτσα. Το θυμητικό της πάντως με άφησε άφωνο. Και πράγματι περνούσαμε καλά τότε σε αυτή τη στάση του ξαπλωτού πισωκολλητού, περάσαμε και τώρα καλά, και βάρεσα αρκετά, μέχρι το τέλος, που ήρθε αδειάζοντας πάνω στην κοιλίτσα της.

Αναμνήσεις, επιστροφές, και όμορφες καταστάσεις συνέθεσαν αυτήν την βραδιά με πανσέληνο της 18ης Φεβρουαρίου 2019, που σύντομα θα επαναλάβω. Μια προσωπικότητα αμφιλεγόμενη τότε, στο όχι και τόσο μακρινό 2012, που στο σχετικά σύντομο πέρασμα της για ένα εξάμηνο περίπου, άφησε δυνατές εντυπώσεις κυρίως με την στιβαρή κορμοστασιά της.

Καλωσήρθες πάλι Άλεξ !!! Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2019
Όνομα κοπέλας
Έλλη
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gianpaolo, kassler, Professoras και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού