Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242063
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τελικά από τότε που άρχισα να μπαίνω στο σαϊτ και να παρακολουθώ τις κριτικές έλυσα το πρόβλημα της επιλογής. Όταν διαβάζεις καλές κατ΄εξακολούθηση κριτικές, πρέπει να κάνεις μια επίσκεψη.

Έτσι και προχθές αποφάσισα να πάω στο συγκεκριμένο στούντιο με την ελπίδα να πετύχω αυτήν την Ντάρια και να δω αν πραγματικά όσα λέγονται είναι αλήθεια, αλλά βασικά να περάσω ωραία.

Ο χώρος χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Τυπικός χώρος στούντιο.

Η κοπέλα είναι μια θυλικιά παρουσία από αυτές που θα αισθανόσουνα πολύ άντρας αν ήταν η κοπέλα της διπλανής πόρτας και κατάφερνες να την βγάλεις γκόμενα. Ωραίο και αγαθό προσωπάκι και σώμα με τη σημασία για μένα της γυναίκας. Όχι γκομενάρα, ούτε γκομενάκι.

Πληρωμή 60 ευρώ και στο δωμάτιο. Μετά από περίπου μισή ώρα και πρωτού με πάρει ο ύπνος ήλθε στο δωμάτιο και βέβαια με ξύπνησε αυτομάτως. Λίγη κουβεντούλα με τα στοιχειώδη και αρχή με πολύ καλό στοματικό, αλλά λίγη ενασχόληση με τα δίδυμα και γύρισμα σε 69. Παρά το προχωρημένο της βάρδιας ήταν καθαρή και αξιοπρεπής. Το τέλος ήλθε όπως πάντα μου αρέσει, με ιεραποστολικό, αφού είχε προηγηθεί και η στάση στα τέσσερα. Πέρασα ωραία.

Μόνο πρόβλημα ότι κάποια στιγμή αισθάνθηκα κάτι κρύο σαν υγρό στο σεντόνι και μεταφέρθηκα στην άλλη άκρη του κρεβατιού.

Σαν συμπέρασμα σχετικά με την αξιολόγηση (λόγω του περιορισμού) θα έβαζα 8 στη διάθεση - συμμετοχή κοπέλας, 9 στη σχέση απόδοσης - τιμής) ενώ στα άλα ως έχει.

Για να κλείσω όπως άνοιξα το σχόλιο, να πω ότι δεν επιρεάζομαι πλέον από την εμφάνιση της κοπέλας αφού υπάρχει η ευκαιρία να έχουμε μιά κριτική, αφού όταν ένα δύο άτομα επισημαίνουν κακές υπηρεσίες, γιατί να αλλάξουν αυτές οι υπηρεσίες σε μας. Αν αλλάξουν, το διαβάζουμε και πάμε τότε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού