Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 325 10
Τριγγέτα 3
Hot
Sex Studio
503069
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Απόγευμα παρασκευής και το κατηφόρισμα ήταν αναπόφευκτο για να γεμίσουν οι μπαταρίες εν'όψει διακοπών!Καθ'ότι λοιπόν βρεθηκα στα περιξ για άλλο λόγο,βρήκα την ευκαιρία να χτυπήσω το κουδούνι του εν λόγω οίκου!Η τσα2 με καλοσώρισε ευγενικά και μου παρουσίασε μελίσσα(ομορφούλα,αλλά πολύ αδύνατη για τα γουστα μου) και τη ναόμι.Το μωράκι έσκασε φορώντας ένα δίχτυ-καλσόν και μια στριγκάρα άσπρη κόλαση.Η πληρωμή έγινε αυτόματα και ακολούθησε ντουζάκι για να φύγει η μπίχλα της ημέρας!Μετά από ολιγόλεπτη ξάπλα,χτυπάει η πόρτα και σκάει το μαυρούκι.Το μωράκι εν τω μεταξύ έχει βάλει 3-4 κιλά και έχει κάνει μια κωλάρα για τρελό ξύλο!Όπως και έγινε ,γιατί όπως της είπα ήταν πολύ άτακτο κορίτσι αυτο το χρόνο και έπρεπε να τιμωρηθεί.Δέχεται τα χαστούκια με ευχαρίστιση,αν και όπως μου είπε θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο σιγά όμως δε μάσησα και συνέχισα να ρίχνω.Φιλάκια στο στόμα,στις ρώγες και στην περιπουτσική περιοχή το μωρακι δίνει με τρυφερότητα καθώς είναι μικρούλα και καβλιάρα.Η πίπα επίσης καλή μεν,μετά σκουφιδίου δε.Μικρό κατέβασμα του διχτυωτού καλσόν(όχι πλήρες),παραμέρισμα στριγκιδίου και εισβολή στον στενό της κόλπο!!!Από τα πιο στενά μουνάκια παίδες!Πήδημα λοιπόν στα 4 αρχικά και στη συνέχεια ξαπλωτά με το μωρό να βογκάει από κάβλα,όπου και επήλθε το τέλος του μάτς.
Εν συντομία, η ναόμι είναι μια πιτσιρίκα που γουστάρει αυτό που κάνει και σέβεται το χρόνο και το χρήμα που διαθέτει ο πελάτης.Κάνει τα πάντα να ικανοποιήσει τον παρτενέρ και γι αυτό προτείνεται ανεπιφύλακτα. Καλές τσάρκες!!!
Εν συντομία, η ναόμι είναι μια πιτσιρίκα που γουστάρει αυτό που κάνει και σέβεται το χρόνο και το χρήμα που διαθέτει ο πελάτης.Κάνει τα πάντα να ικανοποιήσει τον παρτενέρ και γι αυτό προτείνεται ανεπιφύλακτα. Καλές τσάρκες!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2018
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού