Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 39 10
Γενική βαθμολογία
 
3.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Μιας και με έφερε ο δρόμος μου στην Εγνατία, είπα να επισκεφτώ το εν λόγω ίδρυμα. Το είχα επισκεφτεί και παλιότερα με ανάμικτες εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, ήταν μια αρκετά όμορφη κοπέλα η Νικόλ,με την οποία την 1η φορά πέρασα πάρα πολύ καλά, ενώ τη 2η χάλια. Λεπτομέρεια, ότι τη 2η φορά η τσατσά επέμενε να πάρω το χαλαρό πρόγραμμα των 40 €, και εγώ παίρνοντας το απλό των 30 € εισέπραξα μια ξεπέτα. Τόσο, που μόλις έχυσα, η κοπέλα προφανώς δασκαλεμένη από την τσατσά, πετάχτηκε σαν ελατήριο και έφυγε αμέσως από το δωμάτιο.

Πάμε στα σημερινά.
Το αριστερά studio, το 69, ήταν κλειστό οπότε πήγα αναγκαστικά μόνο στο δεξιά το Prive. Μπαίνοντας, η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο, ενώ στο άλλο ήταν και άλλος συναγωνιστής. Ώπα λέω, έχει κίνηση, μάλλον θα πρόκειται για κάτι καλό. Άννα Βραζιλιάνα λέει η τσατσά και αμέσως κατάλαβα ότι θα πρόκειται σίγουρα για γυφτό-Βουλγάρα.Βγαίνει κάποια στιγμή η Άννα και η πρώτη εντύπωση ήταν τελείως απογοητευτική. Για τα δικά μου γούστα η κοπέλα είναι άσχημη στο πρόσωπο με χάλια δόντια, απαίσια προφορά στα Ελληνικά και μέτριο σώμα. Κοντή με 2άρι βυζί και κώλο που μπορώ να πω ότι μόνο αυτός αξίζει καθώς είναι πέτρα αν και με ελάχιστα πιο χοντρός από το ιδανικό. Μιας και δεν υπήρχε άλλη επιλογή, λέω ας περάσω και μάλιστα με το χαλαρό πρόγραμμα των 40 € για να μην έχουμε πάλι τα παλιά.
Μετά από λίγο μπαίνει η κοπέλα στο δωμάτιο τελείως γυμνή. Για μένα αυτό ήταν το 1ο φάουλ. Μου ζήτησε βέβαια συγνώμη που δεν πρόλαβε να βάλει ένα σουτιέν ή ένα βρακί, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Το τελείως γυμνό από την αρχή για μένα είναι εξαιρετικά αντικαβλωτικό. Χουφτώνω όσο μπορώ μπας και σηκωθεί το εργαλείο αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο καθώς δε με έλκυε καθόλου η συγκεκριμένη κοπέλα. Ξεκινάει μια άθλια πίπα με προφυλακτικό για διάστημα 2 λεπτών το πολύ και στήνεται στα 4 να τη γαμήσω με τον πούτσο μου να είναι ημί-σκληρος. Από τα 4 μετά γυρίσαμε σε ιεραποστολικό. Αλλά πούτσος που μπαίνει χωρίς πλήρη στύση, μουνί πηγάδι και απωθητική φάτσα τον ρίχνουν τελείως. Πραγματικά πολύ δύσκολα θα μπορούσα να χύσω τη συγκεκριμένη. Το θέμα είναι αντί να προσπαθήσει ξανά με πίπα, κανονική αυτή τη φορά μπας και τον σηκώσει (άλλωστε είχα πάρει και το χαλαρό πρόγραμμα), ξεκίνησε μια διάλεξη για τους λόγους για τον οποίο αυτό συνέβη και έφτασε στο συμπέρασμα ότι δε μπορώ να γαμήσω με καπότα και άλλη φορά να έρθω να μου κάνει Live show με δαχτύλιασμα και εγώ να βαράω μαλακία.Μαλακία Ό,τι να ναι πραγματικά!!!

Μιας και οι αρνητικές εμπειρίες μου είναι πια παραπάνω από τις θετικές, για μένα τελείωσε το συγκεκριμένο κατάστημα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 05, 2018
Όνομα κοπέλας
Άννα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
256
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού