Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 34 10
Sex Studio 48311
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετα απο τα αριστα σχολια των συναγωνιστων περι της οικιας ειπα και εγω να περασω και εγω να γευτω τη χαρα που γευτηκαν και οι προηγουμενοι!

Περιμενω λοιπον στο σαλονι και βγαινει η Λολιτα,μια παλια γνωριμη οπου με αναγνωρισε και εκεινη αμεσως!Μετα απο τη σχετικη συζητηση για την πολιτικη και τις υπηρεσιες του μαγαζιου μπαινω στο δωματιο συνοδευομενος απο ποτο της αρεσκειας μου(με το ζορι να σε τραταρει η υπηρεσια)!

Τα δωματια πεντακαθαρα με ντουζιερες και νιπτηρες!Σε αυτο που μπηκα εγω ειχε και κρεββατι για μασαζ οπου ειναι και στο προγραμμα αλλα δεν ξερω ακομα αν εχουν και τα υπολοιπα!

Μπαινει λοιπον η κοπελα μεσα και με ξαπλωνει στο μασαζοκρεββατο(δεν ξερω πως τα λενε) και με αρχιζει σε ενα τριψιμο απο την κορυφη μεχρι τα νυχια με λαδακι οπου αυτο κρατησε κανα 20λεπτο!Φοβερες γνωσεις στο μασαζ η κυρια και εκει που ειχα χαλαρωσει ολοκληρωτικα με γυρναει ανασκελα και αφου με γλυφει πατοκορφα αρχιζει μια πιπα θεϊκη και τρομερα υγρη!Θα νοιωσετε να μουσκευουν τα παντα φιλοι μου μεχρι και το στρωμα!Αρχισα να μην την παλευω και με τα χιλια ζορια κρατηθηκα και την μετεφερα στο κανονικο κρεββατι οπου και συνεχιστηκε το ιδιο σκηνικο μεχρι που καποια στιγμη το πηρα αποφαση οτι πρεπει να γαμησουμε κιολας!2 στασεις ιεραποστολικο και πισωκολλητο με διακοπη για Ισπανικο (ισπανικο για οσκαρ παιδες) και καταθεση στο στομα!!!

Συμπερασμα:

Εκατσα γυρο στα 45 λεπτα στο δωματιο και αν αντεχα και αλλο θα καθομουνα χωρις καμια πιεση χρονου καθως ειναι κατι που τονιζεται ηδη στην αρχη απο την υπηρεσια!

Το 10 στο parking το εβαλα γιατι το μαγαζι συνεργαζεται με το parking που εχει απεναντι και δεν πληρωνεις τιποτα αρκει να του πεις βεβαια οτι εισαι για το στουντιο!!!Το 10 στη σχεση αποδοσης/τιμης ειναι πραγματικα λιγο μιας και εδω εχουμε μια νεα κατηγορια στουντιο!

Με λιγα λογια το σπιτι αυτο πρωτοτυπει και ισως θα επρεπε και αλλα σπιτια-ομιλοι να αρχισουν να σκεφτονται λιγο πιο σοβαρα μια σχετικη και παρομοια αναβαθμιση στο χωρο τους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Λολίτα
spoon
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
8
Πόντοι:
666
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού