Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242064
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Για άλλη μια φορά η Λάουρα δικαίωσε τις προσδοκίες μου !

Αφού για αρκετή ώρα έπαιξα με τα όμορφα βυζάκια της άρχισε το sex show της με το συνεχώς δονούμενο dildo ! Μιλάμε για δονητή γύρω στα 25-30 εκ. που τον είχε στη μουνάρα της σχεδόν όλο μέσα και με εναλλαγές στάσεων ενώ ταυτόχρονα έγλυφε το πούτσο και τα @@ μου. Πίπα δηλαδή σε όλες τις πιθανές εκδοχές, και βαθειά και αργή και παιχνίδι με τη γλώσσα σε όλο το μήκος και απο πάνω και απο κάτω και με θέα τη κολάρα της και με θέα τη μουνάρα της και όλα ! Σε κάποια φάση άρχίζει και παίρνει διπλή πίπα και στο δονητή και στο πούτσο μου, ενώ της χαιδεύω τις μουνοχειλάρες της.

Ολη αυτή η φάση που διαρκεί περίπου 15 λεπτά μ έχει φτιάξει αφάνταστα!

Ερχεται και κάθεται πάνω μου και αρχίζω να τη πηδάω γλύφοντας τα βυζάκια της και ανοίγοντας τη κολάρα της! Μετά καθιστοί και οι δύο να τη κρατάω απ το λαιμό και να της τον χώνω ενώ αυτή χαιδεύει τη κλειτορίδα της! Γέρνει λίγο προς τα πίσω και στηρίζεται στους αγκώνες της ενώ με τα πόδια της μου χαιδεύει το στήθος και τα μπράτσα. Τη ξαπλώνω σε ιεραποστολικό και μου ανοίγει τις μπουτάρες της και χώνω τόσο βαθειά και δυνατά που νομίζω θα τη τρυπίσω και θα βρώ στο στρώμα. Τέλος στα 4 να τη κρατάω απο τη λεπτή μέση της και να απολαμβάνω τη θέα της κολάρας της! Το δυνατό σφυροκόπημα διαρκεί μερικά λεπτά , δεν αντέχω άλλο και καταθέτω μια και η όλη φάση μ έχει τρελλάνει!

Συνολική διάρκεια στα 25 λεπτά αξέχαστης σεξουαλικής ικανοποίησης ! Στο συγκεκριμένο στούντιο οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι πάντα πολύ ψηλές και όλες τις φορές που έχω πάει περνάω καλά! Είναι προφανές οτι μετά απο τέτοιες εμπειρίες οι ξεπετατζούδες όσο όμορφες κι αν είναι με αφήνουν αδιάφορο και δεν πρόκειται να τους αφήσω όχι λεφτά αλλά ούτε τη σκόνη των παπουτσιών μου !

Λάουρα αξίζεις κάθε σεντ και με το παραπάνω - φιλιά !

Και μετά απ αυτά όπως καταλαβαίνετε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 03, 2009
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
15
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Eisenfaust

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού