Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 67 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ξεχασμένη κριτική ν²
Μετά την απογοητεύσει που πείρα από την Μαρία δεν ήθελα να φύγω χωρίς να εχω ρίξει ένα καλό γαμησακι. Μπαίνω στο γωνιακό κατάστημα με το ενοχλητικό κουδούνι, βρε κατεβάστε την ένταση μερικά επίπεδα πιο κάτω. Η τσατσά η οποία είναι από της πιο καλές στο χώρο και δεν την έχω πετύχει καμία φορά να διαπληκτίζεται με κανέναν πελάτη, και για αυτό μπράβο της. Μου δείχνει την κοπέλα την οποία πρώτη φορά έβλεπα και η παρουσία της μου άρεσε πολύ, σκέφτηκα αμέσως επιτέλους κάποια καινούργια στο χώρο που είναι αξιόλογη και είχε και μια θετική αύρα πανω της. Μπηκα χωρίς πολλές σκέψεις, έκανα το καθιερωμένο ντουζακι και στο τελείωμα αυτού μπήκε και η Άννα στο δωμάτιο.
Η Άννα είναι ένα λεπτό κορίτσι με ωραίο στήθος, της χούφτας που λέω και εγώ με μικρές θηλές που ανταποκρίνονται στα χάδια αρκετά γρήγορα. Το κολαρακι της είναι ωραία σχηματισμένο, στρογγυλό και αφρατο. Και το σώμα της είναι καλό συντηρημένο, με άλλα λόγια μια γυναίκα ότι πρέπει για γαμησακι. Μιλάει αρκετά καλά ελληνικά οπότε μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα και ήταν χαμογελαστή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, το οποίο της δίνει πόντους. Γιατί δεν θέλω να παω να γαμησω και η άλλη να έχει μούτρα μέχρι το πάτωμα.
Αρκετά προκαταρκτικά και από τους δύο που με καυλοσαν, το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν ήθελε να της πειράξω το δεξί βυζί της λόγο του ότι κάποιος μερικές μέρες πρίν της το είχε δαγκώσει άσχημα αλλά δεν ήταν κάτι που με ενοχλεισε και το προσπέρασα. Το μουνακι της είχε υγρανθει και για να μην την παραπονεμενει κατέβηκα κάτω για την προβλεπόμενη περιποίηση. Ανταποκρίθηκε άμεσα και μου άνοιξε τα πόδια για να έχω καλύτερα πρόσβαση στο υγρό μουνι της και φώναξε good boy και good boy σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να πω την αλήθεια ενοιωθα λες και είναι σκυλάκι και αυτή παίζει μαζί μου κάτι βέβαια δεν με τρέλανε στην ιδέα αλλά το άφησα έτσι για την ώρα. Σε λίγη ώρα και με καλή προσπάθεια από μέρους μου ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα και μου έκανε πρόταση να με πάρει σπίτι της για να μείνω μόνιμα και να την γλύφω οπότε έχει καύλες. Πέθανα στα γέλια και αυτή γελούσε.
Μου φόρεσε την στολή κατάδυσης και εγώ καταδυθηκα στο υγρό κόσμο της, πρώτα σε ιεραποστολικη σταση με πόδια πάνω κάτω και δεν σημαζευται, με αρκετά καλή συμμετοχή και από μέρους της. Μέχρι εκεί όλα πηγεναν καλα μέχρι που μου είπε πως πρέπει να τελειώνω.... Την έβαλα από πάνω την κοπανησα και αυτή τρελάθηκε να φωνάζει good boy. Και για τέλος ήθελα λίγο να την πάρω πισωκολιτο. Το κωλαρακι της ήταν ποίημα, στρογγυλό και αφρατο και τα χέρια μου να βουλιάζουν μέσα τους και να τρανταζεται η κωλαρα της από την παλμοδικες κίνησης. Και κάπου εκεί ήρθε το τέλος μιας και η ίδια μου είχε αναφέρει ήδη τρεις φορες ότι πρέπει να τελειώνω.
Εν κατακλείδι η Άννα είναι όμορφο κορίτσι με καλή διάθεση και ωραίο σωμα, θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη και δίνει και ωραία φιλιά. Αλλά δεν είναι διαμάντι η τρομερή ανακάλυψη, αν όμως συνεχίσει έτσι και βελτιώνεται θα γίνει πολύ καλύτερη. Και θα γίνει must αν κόψουν της μαλακιες με την ώρα. Εντάξει δεν ζητάω να γαμησω για κάνα μισάωρο η δεν ξέρω εγω, αλλά μην μου αναφέρεις την ώρα πριν ακόμα συμπληρωθεί το δεκαπένταλεπτο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
markarian2
Ενεργό Μέλος
28
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, Blastbeat208, madrach

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού