Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 43 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Καλησπέρα σου όλους τους συναγωνιστές! μετά από κλασική βόλτα καταλήγω στην ανναμπελ! πολύ όμορφο κορίτσι καστανο μαλλι ίδιο, ωραίο σώμα ωραία 3αρια βυζιά φυσικά και κολαρακι τουρλωτο! πληρώνω το πορνοπαραβολο των 40 € για χαλαρά κ γλυψιμο! μπαίνει στο δωμάτιο μετά από κάνα 5λεπτο! επικοινωνία στα αγγλικά με χαμόγελο,λίγο μπαλαμουτι στο όρθιο με φιλάκια στο λαιμό στα βυζιά κ χουφτωμα στην κολάρα της! ξαπλώνει κ αρχίζω το γλυψιμο πρώτα βυζιά κ μετά μουνι!δεν άφησε δάχτυλο αλλά ανταποκρίθηκε στο γλυψιμο με βογκητα κ με πίεση του κεφαλιού μου! έπειτα ξεκινά μια πίπα μέτρια προς κακή με ένα τέμπο! αφού κουραστικε στο 3λεπτο αναιβαινει από πάνω και άρχισε ένα ωραίο γαμιση,το έχει από πάνω κ δίνει απλόχερα τα βυζιά της για παιχνίδι! βέβαια σε όλα υπάρχει μια βιασύνη από μέρους της αλλά δεν δίνω σημασία!την αλλάζω σε ιεραποστολικό κ μετά στα 4 κ μου λέει τελευταία στάση πρέπει να φύγω!την βάζω μου παίζει μαλάκιαΜαλακία κ μου λέει 2 λεπτά ακόμα!πολύ αγχωτικό χύσιμο για μια κοπέλα που έχει να δώσει!την λέω αφού πήρα χαλαρά γιατί βιαζεσε,μου απάντησε έχεις 15 λεπτά όχι 10! καλά την λέω είσαι για τον πουτσο κ άντε γειά!ΘυμόςΘυμός
Συμπέρασμα πολύ ωραίο κορίτσι (κατά την γνώμη μου)αλλά βιάζεται κ δεν έχει σκοπό να σε τρελάνει κ να σε ικανοποιήσει!να περνάει ο χρόνος να πέφτουν τα λεφτά.δεν την συνιστώ!καλά γαμησια σε όλους!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ανναμπέλ
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
259
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GAMEOVER, Blastbeat208, ilarionas και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2018
Πράγματι πολύ ωραία κοπέλα αλλά μέχρι εκεί. Σώμα έχει πολύ ωραίο αλλά είναι αγύμναστη, έχει γλυκό χαμόγελο αλλά γενικά είναι κρύα, και οι βυζάρες φαίνονται ωραίες μέσα στο σουτιέν αλλά βγάζοντας το κρεμάνε. Αν δεν είσαι τέρμα καυλωμένος δύσκολα θα την καταφέρεις. Εγώ την κατάφερα τελικά και την έχυσα δυνατά, αλλά πολύ οριακά. Πάντως στα τέσσερα στήνεται ωραία και τον παίρνει βαθιά τέρμα μέσα, αντέχει σε σφυροκόπημα και πρόβλημα με τον χρόνο δεν είχε αν και δεν το τράβηξα και πολύ μακριά το πήδημα. Για μια φόρα έτσι για την χαρακιά καλή είναι, ίσως και για μια δεύτερη καθαρά για λόγους εμφάνισης και μόνο.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1