Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 173 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λίγο πριν το καλοκαίρι είχα γράψει μια κριτική για ένα ξενοδοχείο που είχα πάει με μια συνεργάτη από την δουλειά. Με την ίδια λοιπόν συνεργάτη βρεθήκαμε ξανά χθες και αρχίσαμε τα υπονοούμενα και έχω φτιαχτεί για άγριο ξεσκιμα,αλλά η κυρία έπρεπε να φύγει και τελικά έμεινα με τον πούτσο στο χερι.ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ με τον πούτσο στο χέρι.
Ξενερωσα απίστευτα και περίμενα να περάσει η ώρα και να πάω σπίτι.Σκεφτηκα να πάρω μια βιζιτούλα αλλα τα λεφτά δεν περισσεύουν γιατί μόλις έχω γυρίσει από τις διακοπές και είμαι ρεστός.Πανι με πανί που λένε.
Περνάει η ώρα και φεύγω από το γραφείο και πάω να πάρω το αυτοκίνητο και βλέπω τον πατέρα ενός συμμαθητή μου,που τον θεωρούσαμε μεγάλο μπουρδελιαρη(αλλά τελικά καμία σχέση)και μου περνάει από το μυαλό να πάω σε ένα στούντιο που είναι πιο φθηνά. Να δώσω το πολύ 70 ευρω και να ρίξω ένα μανίκι για να ξεκαβλωσω.Κοιταω στο site και τσεκάρω ότι δουλεύει η Πάμελα.
Περιμένω να περασει η ωρα και πηγαινω στο στούντιο. Οι δρομοι άδειοι και ετσι εφτασα γρήγορα. Το μόνο άγχος που είχα ήταν να μην είναι με πελάτη. Μπαίνω στο στούντιο και ζητάω να δω την Πάμελα και παθαίνω κοκομπλοκο.Ωραια γυναίκα για τα δικά μου γούστα,πολύ καλό σώμα και βυζάρες. Δίνω το αντίτιμο και πάω στο δωμάτιο. Ξεντυνομαι κάνω ντουζάκι και πριν προλάβω να τελειώσω μπουκάρει σαν σίφουνας η Πάμελα. Βγάζει αυτό που φορούσε και περνει την πετσέτα και έρχεται και με σκουπίζει. Καθώς με σκουπίζει άρχισα να την χουφτωνω στον κώλο. Μόλις με ακούμπησε άρχισε να φιλάει στο λαιμό και μετά μου δεινει τα βυζια της στο στόμα. Άρχισα να πιπιλισω τις βυζάρες.Μια την μια,μια την άλλη. Ο πούτσο μου έχει γίνει κανόνι και η Πάμελα άρχιζε να τον παίζει. Με δική μου παρότρυνση πήγαμε στο κρεβάτι και μου κάνει ένα μέτριο τσιμπούκι. Ήταν το μόνο που δεν μου πολυ-άρεσε. Μετά από μόνη τον πήρε και τον έβαλε στα βυζια της.Το Ισπανικό είναι το δυνατό της σημείο και να το κάνει συνέχεια με τις βυζάρες που έχει,και για αυτό ίσως να το έχει μάθει καλά.
Της ζητάω να μου βάλει τον σκούφο την στήνω στα 4 και αρχίζω το σφυροκόπημα,φορτώνοντας τις βυζάρες της. Έτσι μας βρήκε το τέλος.Η Πάμελα σηκώθηκε πήρε τα ρούχα της με φίλησε στο μάγουλο μου είπε ένα τυπικό ciao (γεια) και έφυγε κακήν κακώς.
Μάλλον επειδή ακουγόταν φωνές από έξω και ήθελε να πάρει και άλλους πελάτες. Δεν βρίσκω κάποιον άλλο λόγω,γιατί έφυγε υπερβολικά γρήγορα.


Ύ.Γ.1.Στην καθαριότητα βάζω 7 επειδή τα σεντόνια δεν πρέπει να τα είχαν αλλάξει καθόλου. Μόνο μια μεγάλη πετσέτα βάζουν.

Ύ.Γ.2.Καλά πέρασα με την Πάμελα αλλά θέλω να την ξανατσεκαρω κάποια άλλη φορά που δεν θα ειμαι καυλωμένος από πριν.

Αυτά από εμένα και καλά γαμίσια να έχουμε και καλό φθινόπωρο καθώς εχθές έβρεχε αβέρτα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
120
Likes:
20.807
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, alpula, Studio De Paris και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού