Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 201 10
Sex Studio 297556
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Κάθομαι λοιπόν με έναν φίλο και καθώς και οι δύο βυζολάτρες και λάτρεις του pse συζητάμε για το ποιά είναι η καλύτερη στα στούντιο. Εκείνος λέει την Μαντόνα, εγώ είμαι με την Κίνκυ που να πω την αλήθεια μου είχα καιρό να πάρω. Μου μπαίνει λοιπόν η ιδέα να την πάρω και λέω θα δω κριτικές πρώτα, βλέπω τις κριτικές 2 συναγωνιστών, κακές και πρόσφατες και λέω δεν μπορεί, εγώ απ τα καλύτερα γ@μήσια που χω κάνει τα χω κάνει με την κίνκυ και εκτός στούντιο γενικά, μπορεί να πήραν απλό οι άλλοι, να μην υπήρχε χημεία, να μην της άρεσαν ή οτιδήποτε, λέω θα πάω.

Πριν ξεκινήσουμε:
-Βάρδυα σύμφωνα με το σαιτ έιχε στις 8, σκάω 9, η κοπέλα εκεί η Τζένη αλλά λέω θα περιμένω ενώ το Τζενάκι θεά να αναφέρω και μετάνιωσα πολύ που δεν πέρασα. (1η μαλακία μου).

-Απούσα η Κατερίνα, λέω θα περιμένω και σκάει 10:30 λέω δεν πειράζει, όταν κάποιος είναι καλός στην δουλειά του τέτοιες παρατυπίες συγχωρούνται. Εδώ η Μαντόνα πιστολιάζει βάρδυες και έχει πόσους φανατικούς και μαζί με αυτούς κι εγώ. ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ θα δείτε παρακάτω ακόμα και η σύγκριση της βασσίλισας με την κίνκυ πλέον.

-Μπαίνει μέσα με υφάκι μιλώντας στο τηλέφωνο και αγνοεί μέχρι και την υπηρεσία επιδεικτικά, κάτι που αγνόησα για παρόμοιους λόγους με παραπάνω.

-Ενω είμαι πονηρεμένος απ την όλη κατάσταση λέω δε γ@μιέται πληρώνω για φουλ και μπαίνω, ο κύριος της υπηρεσίας ευγενικότατος με οδηγεί στο μεγάλο δωμάτιο.

Στα του αγώνα:

-Μπαίνει μέσα χωρίς καν εσώρουχα ενώ ζήτησα να φοράει και αν έχει να φοράει και ζαρτιερικό (1ο φάουλ)

-Πάω να μπαλαμουτιάσω λίγο, της πιάνω τον κώλο, μου απομακρύνει το χέρι. Δεν την χούφτωσα καν δυνατά να αναφερθει εδώ (2ο φάουλ)

-Γενικά το χω σαν συνήθειο να σηκώνομαι όταν μπει η κοπέλα και να πέφτει λίγο μπαλαμούτι πριν πέσουμε κρεβάτι, Π@ΠΑΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, με αγνοεί και πάει στο κρεβάτι και μένω απορρημένος.

-Πάω να πιάσω βυζί, εκεί κι αν έχουμε πανυγήρι, χωρίς να λέει κουβέντα, απλα μου απομακρύνει χέρια και πρόσωπο, για φιλιά που παλία με μένα τουλάχιστον πέφτανε και γλωσσόφιλα, τώρα ούτε πεταχτά. Ρόγα εννοείται δεν ακουμπάμε μη και τσακίσει η μιμόζα. (3ο φάουλ)

-Δε γαμιέται λέω παμε, ξεκινάει μια πίπα που συγκριτικά με μίας κοπέλας που πήδαγα πρόσφατα η οποία ήταν τελείως άπειρη, ήταν ΜΑΚΡΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, πολύ χέρι, η γλώσσα ακίνητη, μες τη βαρεμάρα, κάνει ένα ισπανικό 20 δευτερόλεπτα και γλύφει μπαλάκια, όπου πάει επιτόπου να βάλει δάχτυλο και δε λέω όσο χάιδευε απ έξω προσωπικά μ αρέσει, και παίρνει την πρωτοβουλία του κωλοδάχτυλου, της λέω να σταματήσει και με ένα ύφος απέχθειας και απογοήτευσης το κάνει.

-1η σταση και μοναδική, ιεραποστολικό, όπου μπαίνω και λέει είσαι ο πρώτος για σήμερα και είναι μεγάλος. Ασε μας κουκλίτσα μου που σου φαίνονται μεγάλα τα 16 εκ, λες και δεν τρώς τόσες κάθε μέρα. παω να σηκωθώ λίγο να χουφτώσω κώλο, δεν μ αφήνει, για πεταχτό φιλί ούτε λόγος, γυρνάει απ την άλλη. Όπου λέω πάνε τα λεφτά, ας χύσω τουλάχιστον μη μείνω έτσι, σχεδόν μισοπεσμένος ψιλοκοντεύω και πάω μάγκες να χαιδε΄ψω βυζι, ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ, και η τυπισσα βαράει το χέρι μου λες και πάω να της σκοτώσω τη μάνα.


Το λοιπόν: Σόσιαλ 0, υπηρεσίες 0, εμφάνιση οκ ναι έχει κωλάρα ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ. Τι να τα κανω βυζια και κώλο άμα δεν μ αφήνει να τα ακουμπήσω? Ουτε καν το ζητούμενα στο ντύσιμο δεν μπορούσε να πληρεί. Με τα ίδια λεφτά, οι κοπέλες που έχω σαν στάνταρ θα με έκαναν θεό. Κι όσο σκέφτομαι ότι στο 36 ήταν η Μαρκέλα και ο μαλάκας δεν πήγα όταν είδα ότι αργεί η κίνκυ μου ρχεται να βάλω τα κλάμματα. Αν δείτε παρακάτω έχω ξαναγράψει κριτική για την Κατερίνα γιατί ήταν η καλύτερη κατ εμέ. Τώρα δεν ειναι ούτε για 10ευρο στο μεταξουργείο. Πραγματικά μακριά και να ακούτε πάντα τις κριτικές στο σάιτ. Δεν ήταν ούτε θέμα χαρακτήρα, ούτε θέμα χημείας ούτε θέμα καθαριότητας. Έχω κάνει μαζί της υπό τις ίδιες συνθήκες απίστευτα γαμήσια και τώρα ήταν απλά μία φόλα.

Δεν ξέρω τί μπορεί να έχει συμβεί στην κοπέλα αλλά 2 είναι τα τεινά, ή είναι κάτι στην προσωπική της ζωή που την χαλάει οπότε οκ πάσο, παραμένει ότι εγώ βέβαια δεν θα ξαναπατήσω.
Ή έχει ψιλοβαρεθεί και πλέον ψάχνει παππούδες να κάνει την 2λεπτη ξεπέτα της και να τα τσεπώνει που είναι οκ και μπράβο της, αλλά εγώ είμαι 22, οπότε στην περίπτωση που δεν έχω γκόμενα θέλω να το φχαρηστηθώ και με την κίνκυ, όχι βασικά, με την Κατερίνα γιατί αυτό κίνκυ δεν ήταν, δεν μπορούσα όχι να το φχαρηστηθώ, ουτε να τελειώσω δεν γινόταν. Χίλιες φορές με καμιά γειτόνισσα που ενώ πατσαβουρέ θα λύσσαγε, παρά με ντίβα κομοδίνο που πληρώνω κιόλας για να μου λέει όχι. Μακριά παίδες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα Κίνκυ
Μέλος
Εγγραφή:
11 Δεκ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
56
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostas8000, YourLover, Cornelius και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2018
Αν δε μπορει ας παει σπιτι της ,βλεπεις τωρα εχει γινει αφεντικο η ορκα.
AK
axristo kormi
26 Αυγούστου, 2018
Μαύρο....Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Πολυ καλη κριτικη!Ουτε απ εξω!!!Μαλακία
Ακου να δεις αλλαγη...Αυτη ηταν με καλες υπηρεσιες πιο παλια...
26 Αυγούστου, 2018
Τρίτη σερί αρνητική κριτική για την Κατερίνα Money Mouth
26 Αυγούστου, 2018
Είχα γράψει κριτική πριν καιρό που δεν ανέβηκε ποτέ όπου ήταν και η πρώτη φορά που πήγα μαζί της τρελό γαμησει έβγαλα γούστα 2η φορά που πήγα όμως η κοπέλα ποοοοολυ για τον πουτσο πριν 3-4 μήνες αυτό δεν ξέρω τι παίζει
26 Αυγούστου, 2018
Την είχα δει σ ένα σαλοναρισμα, αλλά βγήκε με ύφος ντίβας οπότε δεν τόλμησα να κάνω κίνηση να μπω. Την είδα και απλά αποχώρησα.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5