Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το λοιπόν, για να σας αρέσει η συνταγή πρέπει να'χετε κάποια προτίμηση στην οριεντάλ ζαχαροπλαστική.

Κατ'αρχήν, πρέπει να σας αρέσουν οι λουκουμάδες αλλά όχι οι κανονικοί. Αυτοί οι βαρβάτοι που σερβίρουν στον Άγιο Κωσταντίνο με το σουσάμι που δε σπαρταράνε και απο τη φρεσκότητα (κοινώς οι βύζοι είναι κάπως όψιμα πεπονάκια και σπιρωτοί τριγύρω).

Κατα μέσην, πρέπει να σας αρέσουν οι δίπλες. Τις έχει στην περιοχή της κοιλιάς άν και προσπαθεί να τις καλύψει με άχνη ζαχαρίτσα (ακα κορσέ σλίμ μη αφαιρούμενο- ίσως να είναι και απο γέννα)

Και για να δέσει το γλυκό, σερβίρεται με πολύ καλές υπηρεσίες (που είναι η μαγιά για κάθε επιτυχημένη συνταγή).

Στο λογαριασμό, εγώ πέρασα πολύ καλά καθότι μου αρέσει η συγκεκριμένη κουζίνα και πιστεύω ότι όποιος άλλος ανήκει στο κλάμπ και μπορεί να κάνει κάποιες ΜΙΚΡΕΣ παραχωρήσεις (στο θέμα κοιλιά-στήθος)θα γλύφει τα δάχτυλά του. Να τονίσω ότι η υπόλοιπη γαρνιτούρα στέκεται πολύ καλά (για ηλικία 30+) και η συμμετοχή της είναι λουκούμι. Τα χαρακτηριστικά είναι ΝΑ Ασίας (φιλιππινέζα μάλλον ή και ακόμα νοτιότερα). Στην καθαριότητα είναι μισό κλίκ κάτω απο το ιδανικό όπως και ο χώρος χωρίς να είναι και κάτι το ανησυχητικό.

Αυτά και άλλα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Νανά
Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού