Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 163 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αρχικά να αναφέρω ότι η ημερομηνία είναι ενδεικτική και η βαθμολογία ότι με άφηνε το σύστημα, διαφορετικά θα έβαζα παραπάνω!

Μη μπορώντας να συγκρατήσω και να υπομείνω την κάψα του καλοκαιριού σε συνδυασμό με ό,τι βλέπουν τα ματάκια μας να περιφέρεται εκεί έξω από μίνι φορεματάκια έως καυτά σορτς Έρωτας, πήρα την απόφαση να σουλατσάρω στη γνωστή περιοχή... Κουλ

Η Τζούλια με κέρδισε από το σαλονάρισμα, μιας και εύκολα διακρίνεται ο βαρύς (αν και ψεύτικος) εξοπλισμός που διαθέτει! Ματάκι Όμορφη Ρουμάνα, μετρίου αναστήματος, όμορφο πρόσωπο και σώμα, με δυνατό σημείο της τις σιλικονάτες τορπίλες, οι οποίες στην από κοντά προσέγγιση ανταποκρίθηκαν πολύ καλά μπορώ να πω! Προσκύνημα

Στα του αγώνα...
Πέρασμα με το απλό πρόγραμμα, μιας και η μάχη ήταν αναγνωριστική. Παρ' όλα αυτά ανταποκρίθηκε πολύ καλά και όχι σαν κάποιες που ξινίζουν αν επιλέξεις το απλό... Στα προκαταρκτικά ξεκίνησε με φιλάκια πεταχτά, χέρι στο εργαλείο και αρχιδογλύψιμο αρκετά καλό, ώστε να με κάνει τούρμπο! Πέρασμα καπότας και της ζήτησα να με καβαλήσει για να έχω τη δυνατότητα να θωπεύω τις βυζάρες της!!! Έρωτας Θέλοντας να ανεβάσω στροφές, γύρισμα σε ιεραποστολικό, όπου έβγαζε αληθοφανείς κραυγούλες και μη μπορώντας να κρατηθώ άλλο, έκανα την κατάθεση με μεγάλη μου ευχαρίστηση!!!

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν με άφηνε να βγω και συνέχισε να κουνιέται για λίγο ακόμα... μάλλον την έκοψα την κοπέλα... Χμμμ;

Γενικά, έφυγα πολύ ευχαριστημένος και μάλλον θα ξανασυναντούσα την κοπέλα με μεγαλύτερης διάρκειας πρόγραμμα για να δω αν έτυχε ή πέτυχε!

Υγ: Στη σχέση απόδοση/τιμής έβαλα 6 (και όχι 7 που με άφηνε το σύστημα) μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι όλα τα προγράμματα στις βίλες τσιμπάνε τις τιμές τους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Professoras
Σεβαστός
Εγγραφή:
11 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
1.031
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, sithlord, ilarionas

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουλίου, 2018
Με 60 γαμω Εβελινα και Κορινα,εσυ φιλε δωσε 50 στην πλαστικουρα και σκεψου για ακριβοτερο προγραμμα!
27 Ιουλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

1ον Είπα ότι πήρα το απλό. Δηλαδή 40άρι.
2ον Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Συνεπώς κουμάντο ο καθένας στην τσέπη του και στο πουλί του. Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημά σου και κατακρίνεις τις δικές μου.
27 Ιουλίου, 2018
Το απλο της κυριας ειναι 50 εκτος αν για εσενα κανει αλλη τιμη,το θεμα ειναι πως με αναλογες συμπεριφορες κακομαθαινουν και ζητουν τον ουρανο με τα αστρα για ενα πηδημα.Αν εσυ professora εισαι απλας μεγειασου με χαρασου.Η νοοτροπια ειναι το θεμα.
28 Ιουλίου, 2018
κατακρινουμε τους πελατες που προκαλουν πληθωρισμο εις βαρος της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ τσεπης.
επισης ναι, κατάκρινουμε και σχολιαζουμε αρνητικα καποιον που πηρε για λογους ομορφιας αλφαρομεο των 30.000 και του χαλασε στα 4 χρονια όταν εξισου ομορφο πηραμε εμεις το χιουνταη κουπε με 15.000 και 8 χρονια τωρα δεν χαλαει. λεμε μπραβο στον καλο πελατη και το αντιθετο σε αυτό που είναι κακος γιατι χαλαει την πιατσα. φωνάζουμε οι 1000 πελατες να γινουν και εδώ οι τιμες της Αθήνας με 10-20 ευρω και σκανε 50-100 πελατες 40-50-80 για προγράμματα που στην αθήνα γινονται με 20.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 172663
28 Ιουλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Με καλυψες απολυτα συναγωνιστη nik1410.Oι πουτανες ειναι για ολους μας οποτε δεν πρεπει να κακομαθαινουν απο τις πραξεις μας.
30 Ιουλίου, 2018
Ειλικρινά ρε nik θέλω να μου πεις πως δηλαδή εγώ χαλάω την πιάτσα; Επειδή απλά επέλεξα να πάω σε βίλα;;; Τόσοι και τόσοι πάνε και ακόμα και από εδώ μέσα. Ή το πρόβλημά σας είναι ότι πέρασα καλά και το γράφω σε κριτική;;; Το ίδιο ακριβώς θα έκανα ακόμα και αν δεν είχα περάσει καλά.
Κι αφού το πας με παρομοιώσεις, θα σου πω ότι όλοι ονειρεύονται να οδηγήσουν ένα super car έστω και για test drive, ενώ το άλλο θα το πάρουν απλά για να κάνουν τη δουλειά τους. Και για τέλος έχω να σου πω ότι δεν είμαι φανατικός ούτε των super cars ούτε των βιλών... αύτο όμως δεν σημαίνει ότι πάντα θα οδηγάω Huydai ή να γαμάω συνέχεια την κάθε Εβελίνα.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6