Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242052
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρωινή επίσκεψη στις 11. Ευγενέστατη τσατσά μου είπε να περάσω να τους κάνω και σεφτέ καθώς το μαγαζί είχε ανοίξει πριν από λίγο. Φωνάζει την κοπέλα και μου λέει η Ζλάτα είναι από Τσεχία θα περάσεις καλά. Το όνομα μου έκανε κλικ από συναγωνιστή του φόρουμ που την πήρε στη Φραντζή και είχε καλά σχόλια για το τσιμπούκι της γεγονός που με έψησε.

Η κοπέλα από εμφάνιση είναι ψηλή (πάνω από 1,75) με ξανθό μαλλί, σιλικονάτο βυζί αλλά όχι υπερβολικό, με ωραίο κωλί αλλά χωρίς σχεδόν καθόλου μέση.

Πέρασε στη δράση με φιλιά στις ρόγες και στο στήθος μου ενώ δεν παραπονέθηκε για τα σκαμπιλάκια στον κώλο και τα δάχτυλα στο μουνί της. Την ώρα που με φιλούσε στο στήθος, τα βυζιά της με ακουμπούσαν στον πούτσο βοηθώντας να γίνει τούρμπο μια ώρα αρχίτερα. Αφού με κάβλωσε μου λέει τώρα θα σε φάω και της απαντώ πρόσεχε μην πνιγείς για να μου σκάσει ένα πονηρό χαμόγελο. Πίπα πολύ καλή με αλλαγή ρυθμού και κάποιες δόσεις deepthroat. Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω μου, είχε αρκετή συμμετοχή ώσπου μετά από 4-5 λεπτά τη γύρισα στα τέσσερα όπου μάλλον της άρεσε πιο πολύ.

Συνολικά ήταν αρκετά καλή και άξιζε την ώρα και 50άρικο που έκανε το βασικό πρόγραμμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2007
Όνομα κοπέλας
Ζλάτα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
23
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού