Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 63 10
Sex Studio 187321
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Σαμπρίνα είναι μια μελαχρινή γυναικάρα, από αυτές που με ξετρελάνουν. Αυστηρό ύφος, καυλιάρα, μελαχρινή με πατούρα και ωραία βυζιά. Πέρασα με αυταρχικό που το διαφημίζει κι όλας.

Ήρθε στο δωμάτιο με φορεμένη ζώνη κάτι που με καύλωσε πολύ εκείνη την ώρα. Χαδευτήκαμε, έπεσε γλύψιμο αλλά ξενέρωσα που μου ζήτησε εξτρά λεφτά για ποδολαγνείες, golden shower και cim (το κάθε ένα +20€) έχοντας δώσει ήδη 80 €.

Στον αγώνα όμως η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για καλή παίκτρια. Στην αρχή με πήρε ιεραποστολικό με πολύ καλή διείσδυση και τεχνική και ήταν πολύ τρυφερή. Δεν έπεσαν βρισίδια πολλά και γενικά ήταν περισσότερο κοντά στα αυταρχικά που κάνω με κοπέλες εκτός ιδρυμάτων.
Μετά κάθισα από πάνω και εκεί με τρέλανε που με γαμούσε πολύ ωραία και το τέλος ήρθε γρήγορα μετά από αυτό.
Γενικά τίμιο κορίτσι, προσπάθησε και έδωσε αρκετά στη συνεύρεση. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα αλλά δεν πέρασα άσχημα. Σίγουρα θα μπορούσε και καλύτερα πάντως.

Καθίσαμε και μιλήσαμε για αρκετή ώρα μετά κάτι που και η ίδια ήθελε, ενώ η τσατσά απ’ έξω δυνάμωνε τη μουσική αλλά κόσμος στο μαγαζί δεν υπήρχε ούτε για δείγμα (όταν μου το κάνουν αυτό τρώω τρελή ξενέρα, και σε συνδυασμό με τον πρόλογο της κέρδισε επάξια το 1) .
Δύσκολα θα ξαναπήγαινα. Μόνο αν στα 80€ συμπεριλαμβάνονταν και τα υπόλοιπα του αυταρχικού και όχι μόνο το strap on.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Υπηρεσίες
Ckramer
Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
118
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 perseas, gtman1977

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού