Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263327
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Περίπου 3 το πρωί, είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι την Καρολίνα . Με το που μπαίνει στο δωμάτιο πέφτει πάνω μου και με φιλάει στο λαιμό και μάγουλα, ανταποδίδω, μου πιπιλάει-ψιλοδαγκώνει τα αυτιά, κατεβάζει το κεφάλι προς τα κάτω και αρχίζει ενα τρελό γλύψιμο με τη γλώσσα από τη λεκάνη ως το λαιμό, μου πιπίλισε τις ρώγες .

Τρίβει τις βυζάρες της στα γεννητικά. Πολύ καλή ισπανική , πιάνω τα βυζιά της και τα τρίβω στο πούτσο, με παρωτρύνει συνέχεια να βάζω περισσότερη δύναμη! Της ζήτησα να βγάλει τις κάλτσες, "οτι θες μωρό μου", ασχολήθηκα με τα πόδια της, αλλά αυτό που με ανέβασε είναι η ποδομαλακία, έπιασε και με τις δυο πατούσες μπαλάκια και πούτσα και τα έτρυβε με δύναμη για αρκετή ώρα, πιστεψα για λίγο πως θα τελειώσω.

Χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της και έπαιξα με το δονητάκι της. Φοράει το σκούφο και αρχίζουμε το 69, κούναγε το κορμί της λες και έτρεμε απο ηδονή, ωραία πίπα, μπαινόβγαζα τη δονητή στη τρυπούλα της.

Ιεραποστολικό πότε γρήγορα και πότε αργά προσέχωντας να κρατηθώ, έκανε σαν παλαβή, έβγαζε δυνατές κραυγές. Πισωκολλητό, πάλι ιεαραποστολικό με τα πόδια της στους όμους, όπου και τελείωσα. Η έκπληξη για το τέλος "μωρό μου μασάζ δεν κάναμε" μου λέει, με έβαλε κάτω και αρχίζει να με γαργαλάει απο τις πατούσες ως το λαιμό, με ξετρέλανε!

Ευχάριστος τύπος, δίνει την εντύπωση της γκόμενας που σε περιμένει μες τη τρελή χαρά, έτοιμη να σε κατασπαράξει και το κάνει. Το τιμάει το 100ρι και σε θέμα χρόνου.

Μου είπε πως θα λείψει για καμμιά 20ρια μέρες. Καρολίνα σε περιμένω δριμύτερος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
0
Πόντοι:
676
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού