Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 143 10
Sex Studio 364277
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Επέλεξα αυτή την πόρνη από βιασύνη και αστοχασιά, δεν έβρισκα κάτι καλύτερο εκείνη την ώρα στην περιοχή. Την είχα ξαναδεί σε τσάρκες μου στην αλυσίδα και πιο παλιά στην φυλής ως Ντενίσα. Αν και δεν με τρελαίνει η εμφάνισή της, ο κώλος δεν έχει ωραίο σχήμα, από φάτσα κλασσική Τσιγγανορουμάνα. Την έβλεπα πάντα άνετη στο σαλόνι, πίστεψα λοιπόν πως θα ήταν καλή και μέσα. Δυστυχώς έπεσα εντελώς έξω. Με το που μπήκε στο δωμάτιο μου έκανε παρατήρηση γιατί δεν ήμουν ήδη γυμνός. Όταν την πλησίασα να την ασπαστώ, σήκωσε την μούρη της ψηλά μη τη φιλήσω πάνω από το λαιμό και πέσουν οι σοβάδεςΘυμός Το προσπέρασα αυτό και την γύρισα σε θέση να τριφτεί στην πούτσα μου να με καβλώσει. Οφείλω να παραδεχτώ πως το έπαιξε αρκετά καλά αυτό το παιχνίδι και είχαμε κάποια στύση. Ώρα για πίπα τώρα, ξαπλώσαμε και μου πέρασε προφυλακτικό με το ζόρι σε ήμικαβλωμένο πέος. Άρχισε μέτρια πεοληχεία με μένα ξαπλωτό και εκείνη στα τέσσερα με κώλο και μουνί όσο δυνατόν μακρύτερα. Ήταν στημένη καμπουριαστά, σα να το ‘κανε επίτηδες για να με ξενερώσει. Αρχίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά να γλύψει. Σηκώθηκα και την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να χουφτώνω και να μπατσίζω ελαφρά τον κώλο της, πρακτικές που με φτιάχνουν. Σε διάφορα ερωτόλογα-πειράγματα που της είπα αντέδρασε με ξινίλα. Δεν της άρεσαν όλα αυτά, μου ‘κανε και την τσαούσα κιόλας κάποια στιγμήMoney Mouth Τότε κατάλαβα πως τα λεφτά μου θα πήγαιναν χαμένα. Δεν ήθελα κιόλας να σπαταλήσω σπέρμα για δαύτηνα, δεν το άξιζεΓαμήσου Εγκατέλειψα λοιπόν την προσπάθεια και της είπα να πάει στο καλό. Έφυγε χωρίς να κάνει σοβαρή προσπάθεια να αντιστρέψει την κατάσταση. Συνοπτικά θα περιέγραφα την εμπειρία μου μαζί της ως μια φόλα-ξεπέτα τύπου Φυλής. Ήταν άλλωστε, όπως έγραψα και παραπάνω, για χρόνια στη Φυλής. Δεν θα έκανα άλλη απόπειρα να την γαμήσω ούτε τσάμπα. Πήγα μετά και ρέφαρα στην Άννα Μαρία των γερμανών που είναι στανταράκι. Μπορεί να γράψω και για αυτή κάποια στιγμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
2.185
Πόντοι:
1.796
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, highlanderPoutsa, Διαγραμμένο μέλος 177627 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2018
Έπρεπε να πήγαινες από την αρχή στην Άννα Μαρία. Το στούντιο που πήγες κερνά φολες αβερτα όπως τα περισσότερα στούντιο.
27 Ιουνίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Με τα 100 ευρώ μπορούσα να είχα πάρει την Αννούλα δύο φορές κολλητά! Αλλά τα μισά πήγαν στο βρόντο! Όσο για τα Καρολινομαγαζα έχω περάσει καλά εκεί με κάποιες, αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία μου!
27 Ιουνίου, 2018
Αισχος Αισχος πολύ κρίμα φίλε εδώ μιλάμε για 50€!!που εχασες το ηθικό δίδαγμα ποτέ μα ποτέ μην περνάτε σε στούντιο με κοπέλες που έχουν δουλέψει σε μπουρδέλα γιατί πολύ απλά έχουν μέσα τους την τακτική της ξεπετας.Στο συγκεκριμένο στούντιο ούτε απ' έξω να μην πατήσει ξανά κανείς πρέπει
04 Ιανουαρίου, 2019
Δικαστης ! Κουλ
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4