Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 400700
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εχθές το απογευματάκι γύρω στις 5.30 βρέθηκα για πρώτη φορά στο (δίκαια, κατά τη γνώμη μου) πολυδιαφημισμένο αυτό στούντιο. Σημειωτέον ότι ήμουν μόνος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αναμονή. Επέλεξα το απλό πρόγραμμα.



Όσον αφορά το χώρο πραγματικά είναι πολύ καλός, πεντακάθαρος, προσεγμένος με δωμάτια περιποιημένα και καθαρά. Ίσως το μόνο αρνητικό ήταν η έντονη μουσική. Πραγματικά να είσαι στο δωμάτιο σε ώρες... αιχμής και να ακούς στη διαπασών καψουροτράγουδα είναι "κάπως". Η υπεύθυνη δε του χώρου ευγενέστατη και διακριτική όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα μαγαζί που θέλει να παρέχει υπηρεσίες επιπέδου.



Η κοπέλα συστήθηκε ως Μαργαρίτα και η υπεύθυνη είπε ότι είναι από Ρουμανία. Στα αλήθεια πρόκειται για μια όμορφη και εντυπωσιακή ξανθιά με καταπληκτικό βελούδινο δέρμα, πλούσιο και στητό στήθος και πισινό τόσο σφιχτό όσο χρειάζεται. Έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να είναι πολύ καιρό εκεί γιατί δεν την έχει αναφέρει κανείς στις κριτικές του. Τέλος πάντων και με δεδομένο ότι εγώ δεν ήμουν και στην καλύτερή μου φυσική κατάσταση λόγω ανάρρωσης αλλά και κούρασης από τη δουλειά οφείλω να παραδεχτώ ότι η κοπέλα έκανε τα πάντα ώστε να μην φύγω παραπονεμένος. Επειδή η "ανύψωση" αργούσε να επέλθει πραγματικά χρησιμοποίησε όλη την υπομονή και τη μαεστρία της για να καταφέρει το ... ποθούμενο. Όσον αφορά δε τις στάσεις ξεκινήσαμε με αυτήν από πάνω και με γυρισμένη σε εμένα την πλάτη της, περάσαμε σε ιεραποστολικό για λίγο και τελειώσαμε με εκείνη από πάνω αλλά αυτή τη φορά με μέτωπο προς εμένα. Οφείλω να σημειώσω τα εξής. Μεταξύ στάσεων και χωρίς να το ζητήσω μου έπαιρνε πίπα. Άφηνε χάιδεμα στο στήθος, γλείψιμο στις ρώγες (πραγματικά αυτό το στήθος ήταν πλασμένο - ή 'χτισμένο' - για γλείψιμο) αλλά καμμία επαφή στο μουνάκι της με δάχτυλο.



Συνοψίζοντας θα έλεγα ότι η Μαργαρίτα αξίζει με το παραπάνω τον οβολό μας γιατί είναι και όμορφη και σέξυ. Να συμπληρώσω ότι φεύγοντας της άφησα στο χέρι πουρμπουάρ και ακόμη λέει "ευχαριστώ". (Το αναφέρω γιατί έχω δει και κάτι άλλες...)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2007
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
16
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού