Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 54 10
Sex Studio 204662
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Λοιπόν μια σύντομη κριτική για την Κρίστυ.
Η κοπέλα στο σαλονάρισμα ήρθε ακριβώς όπως στις φώτο, μόνο που τα τακούνια είναι πολύ ψηλά και περπατούσε σχεδόν σαν να πήγαινε να πέσει. Λέω "τι σαρδανάπαλο είναι τούτο"..αλλά ελλείψει χρόνου είπα να περάσω έτσι κι αλλιώς (είναι εκείνη τη στιγμή που παίρνεις την απόφαση χωρίς λογική..σαν να έχεις ξοδέψει το χρήμα ήδη).
Από εμφάνιση η κοπέλα επισης δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε. Είναι μέτρια με ωραία μακρυά μαλλιά και ψηλά, γεματούτσικα (αλλά όχι ενοχλητικά, ίσως και λόγω τακουνιών) καπούλια. Σε γενικές γραμμές, εάν δεν ήταν περιορισμένος ο χρόνος κι η επιλογές, εγώ δεν θα έμπαινα μαζί της.
Ήρθε γρήγορα στο δωμάτιο κι άρχισε τα χάδια, πολύ συμμετοχική, σε σημείο που με ξάφνιασε θετικά. Είχα πάρει το απλό πρόγραμμα οπότε ίσως να μην περίμενα και πολλά, αλλά η διάθεσή της να με εξυπηρετήσει και να ακολουθήσει τα δικά μου γούστα ήταν παραπάνω από εμφανής.
Έτσι, δέχθηκε αγόγγυστα λίγο roughing, γαμήσι στο όρθιο πάνω στα τακούνια, γερό σφυροκόπημα, δάχτυλα παντού, λίγο gagging (μη χάλάσουμε και το make up κι ήταν ακόμα η αρχή της βάρδιας!), φτυσίδια..γενικά δεν μπορώ να πω, για πενηντάρικο γάμησα καλά.
Είναι τίμια επιλογή και προσπαθεί, γι αυτό και θα την χαρακτηρίσω σαν ευχάριστη έκπληξη, δεν θα ξανάμπαινα όμως μαζί της.
Στα μείον, οι φωνές που άρχισε να βάζει όταν είχα αρχίσει να προετοιμάζω την κατάθεση, που για λίγο να της κοστίσουν άλλα 5 λεπτά σφυροκόπημα (ήταν πραγματικά πολύ δυνατές και καταφανώς ψεύτικες).
Στα συν, επίσης, ο πεντακάθαρος χώρος, η πολύ ευγενική τσατσά και το απίστευτα εύκολο πάρκινγκ ακριβώς απ'έξω.
Σε αυτό το μαγαζί πάντως, ακόμα, τρελό γαμήσι δεν έχω κάνει. Ας όψεται..
Αυτά από εμέ..Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κρίστυ
monogamous
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
751
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Trapshooter

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2018
Κρίστη.....στο top5 φίλε. Πεντακάθαρη, γυναικάρα και αψογη στη δουλειά της ..... μακάρι να υπήρχαν πολλές σαν αυτή
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1