Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 34 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μπιανκα νεαρη Ρουμανα το πολυ 23 χρονων,υπερβολικα αδυνατη,αβυζη,ακωλη...συμπαθητικη στο προσωπο με ωραιο μελαχρινο μαλλι.Θεωρητικα πολυ μακρυα απο τα δικα μου γουστα αλλα φορουσε κι ενα σετακι σαν μαθητρια,φορουσε και ψηλες μποτες,ειχε κι ενα αθωο βλεμμα και γενικα μου εβγαλε καύλα και ειπα να δοκιμασω.40ε για γυμνο τσιμπουκι.
Πριν μπω στην ουσια να πω οτι η χαμηλη βαθμολογια της τσατσας και του χωρου εχει να κανει με το οτι δε μου προσφερθηκε πετσετα οπως συνηθιζεται πλεον σε προγραμμα γυμνου,υπηρχε μια εντονη μποχα στο δωματιο σαν υπονομος συν την υψηλη ενταση της μουσικης που επαιζε ραδιο με ελαφρολαϊκες αηδιες της εποχης.Ειναι πολυ καινουριο το συγκεκριμενο στουντιο και αυτα πρεπει να διορθωθουν

Μπηκε καπως ντροπαλη και μαζεμενη στην αρχη,της ελεγα μαλακιουλες να σπασει ο παγος,η κοπελα μιλαει και καταλαβαινει σωστα τα ελληνικα οποτε αυτο βοηθαει...Γδυθηκε και εκατσε διπλα μου στο κρεβατι αρχισα να τη χαϊδευω τα μικρα βυζακια με τη μεγαλη πεταχτη ρωγα,την μιλουσα τρυφερα και ομορφα σαν ενας πορνογερος που θελει να παρασυρει το νεαρο κοριτσακι Γερο-μύστης
Πηρα το χερι της και το εβαλα στην ηδη σηκωμενη πουτσα και τη ρωτουσα αν ειναι ωραια,αρχισα να την τριβω το μουνακι που μουσκεψε αμεσως και τη ρουφουσα της μεγαλες ρωγες.
Τη σηκωσα ορθια μπροστα στον καθρεφτη κι εγω απο πισω περασα την πουτσα αναμεσα στα ποδια της και βγηκε απο μπροστα και την εβαλα να μου τριβει το πουτσοκεφαλο και χαζογελουσε ενω της ελεγα οτι θα της ταιριαζε να εχει πουτσο Μεγάλο χαμόγελο...αυτη ειναι μια σταση που βολευει πολυ με τα υπερβολικα αδυνατα κοριτσια...

Μετα την εριξα στο κρεβατι την ανοιξα τερμα τα ποδια και την εκανα ενα δυνατο πουτσοτριψιμο στο μουνι και τη σουφρα το οποιο γουσταρε πολυ για ωρα.
Ο πουτσος κοντευε να εκραγει οποτε ξαπλωσα για πιπα η οποια ναι μεν ηταν επιφανειακη αλλα παλι μου κρατησε το ενδιαφερον με πιεση στο πουτσοκεφαλο και πανω κατω με το χερι της συν οτι ηταν πλαγια ξαπλωμενη με ανοιχτα ποδια και δαχτυλιαζα εξωτερικα μουνι και σουφρα.Εγλειψε και λιγο αρχιδια επισης επιφανειακα και διστακτικα αλλα χωρις να το ζητησω.
Πρωτη σταση αυτη απο πανω οπου κουνηθηκε καλα και βογγουσε κι εγω την τσιμπουσα δυνατα τις ρωγες.
Μετα πισωκολλητο οπου εδωσα ταχυτητα εκει και ενιωσα εντονα και την υγρασια της...την πλακωσα και ολοκληρος απο πανω για ξαπλωτο πισωκολλητο αλλα δε της αρεσε δε τη βολευε ειπε.
Μετα απο κατω οπου τη γαμησα πιο αισθησιακα με αγκαλιτσες,ρουφηγματα στο λαιμο και στις ρωγες...την προτεινα να τη χυσω στο προσωπο αλλα αρνηθηκε.
Ανεβασα ρυθμο ωσπου φτασαμε σε σφυροκοπημα και την εριξα ενα πολυ δυνατο χυσιμο με πολλα τιναγματα πανω της μεχρι να χαλαρωσω.Μειναμε ετσι αγκαλιτσα κανα δυο λεπτα,ντυθηκε και αποχωρησε.

Συμπερασμα...νεαρο και απειρο κοριτσι που θελει καθοδηγηση.Σ'αυτες τις περιπτωσεις συνηθως θα φας φολα ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση υπηρξε μια τρομερη ανοχη σε ο,τι ζητησα,μια εμφανεστατη προθεση να με ικανοποιησει,ενα μισαωρο γεματο χωρις να γκρινιαξει καθολου για την ωρα και αυτα εγω τα κρινω πολυ θετικα.Συν οτι ειναι καυλωτικο το ολο σκηνικο να εχεις ενα μικροσκοπικο κοριτσακι και να το κανεις ο,τι θες.Θα ξαναπηγαινα ευχαριστως και στα κοντα μαλιστα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2018
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
al pacino
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
293
Likes:
9.448
Πόντοι:
12.525
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, crucifix, alladalla και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού