Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 565426
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Πάει αρκετός καιρός που είχα επισκεφτεί την Πάρις, έβαλα τυπικά την σημερινή ημερομηνία γιατί δεν θυμάμαι πότε ήταν. Από κάποιον συναγωνιστή διάβασα ότι πέρασε πολύ καλά αφού τις ακούμπησε 100αρι, εγώ στο 50αρι δεν μπορώ να πω τα ίδια. Φυσικά δεν αμφισβητώ τον τύπο.
Ο χώρος είναι luxe αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας, παρκαρα εύκολα γιατί είχα πάει καθημερινή, ήταν η Πάρις κ μια άλλη που δεν θυμάμαι. Πήρα την Πάρις γιατί μου άρεσε περισσότερο εμφανισιακά. Είναι ωραία γυναίκα αλλά σ εμένα έδειξε ότι μέχρι εκεί, δηλαδή μόνο ωραία γυναίκα. Πέρασα με απλό σ ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με όλα τα κομφορ.
Προκαταρκτικά σύντομα, πίπα καλή αλλά σύντομη, δύο στάσεις παίξανε ιεραποστολικό κ στα 4, πέρασα καλύτερα στην δεύτερη στάση λόγο της εικόνας που έβλεπα. Συμμετοχή της πλάκας, του στυλ άντε να ξεμπερδευουμε μ εσένα. Βασικά δεν έχω κάτι παραπάνω να θυμάμαι από την συνάντηση, πάντως αν είναι να σκαμε 100 για μισή ώρα για να γουστάρουμε, άστο κοπελιά καλούμε κανένα call-girl με περισσότερες υπηρεσίες κ πολύ παραπάνω χρόνο. Ίσως να είμαι αυστηρός αλλά δεν πειράζει όταν θέλουν 50αρι στο τέταρτο οφείλω να κριτικάρω αυστηρά. Γενικά μια συνάντηση που έμοιαζε τυπική διαδικασία όπως γράφω και στον τίτλο, δεν την προτείνω, δεν έχει καμία σχέση με τις Ζανέτ, Ναόμι κ βυκι που τις θεωρώ από τις καλύτερες γενικά στα στούντιο της Αθήνας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2018
Όνομα κοπέλας
Πάρις
Σεβαστός
Εγγραφή:
1 Ιουλ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
1.978
Πόντοι:
1.206
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Jim25jim, Gingos και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού