Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 142 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά τα μεσάνυχτα ξημερώματα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασα στα τρία διπλανά καταστήματα,92,92Α και94 της Κωσταντινουπόλεως με δεδομένο να μπω και στα τρία για να διαλέξω όμως έχοντας στο νου την Diana που την είχα δει από προηγούμενη βόλτα.Τελικά μπήκα μόνο στο 92Α.

Μπαίνοντας στο 92Α με υποδέχτηκε μια πολύ όμορφη κοπέλα ξανθιά που δεν μου είπε το όνομά της.

Μου είπε ότι υπάρχουν δύο κοπέλες στον χώρο και ερώτηση ήρθε αυθόρμητα : "Και εσύ τι κάνεις;"Ματάκι

Μου απάντησε ότι και αυτή αν της δώσουν το μικρόφωνο τραγουδάει...Ντροπή

Με ρώτησε αν προτιμώ ξανθιά ή μελαχρινή και της απάντησα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα.Κουλ

Πρώτη παρουσιάστηκε η Βανέσσα,μελαμψό λεπτό όμορφο κορίτσι εκ Ρουμανίας πολλά υποσχόμενο(στυλ που μου αρέσει)!Έρωτας

Δεύτερη η Diana,ξανθό λεπτό και όμορφων χαρακτηριστικών κοριτσάκι από την Ρουμανία επίσης με πολύ ωραία επιδερμίδα και καλοσχηματισμένο petite - skinny σώμα(στυλ που μου αρέσει επίσης)!Έρωτας

Η διαμόρφωση της τελικής τιμής η συζήτηση με την κοπέλα της υπηρεσίας μετά από διάφορα ερωτικά παιχνίδια και υπονοούμενα κατέληξε στον συνδυασμό ενός μπλε και ενός κόκκινου εισιτηρίου.

Στο δωμάτιο όταν έφτασε η Diana μου πρότεινε με άλλο ένα κόκκινο εισιτήριο να μου παρέχει την υπηρεσία του ελεύθερου στοματικού υπηρεσία που όμως τελικα δεν επέλεξα.

Στα της επαφής η Diana μου προσέφερε το στήθος της για περιποίηση και με ανταπόδοση αντίστοιχων φιλιών εκ μέρους της ανεβάσαμε την λίμπιντο.Ο συνδυασμός της πολύ όμορφης αφής της επιδερμίδας αλλά και τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της με ανέβασαν αρκετά.

Το στοματικό σεξ της πολύ καλό με χάδια στην γύρω περιοχή και σωστή τεχνική,φαντάζομαι ότι με το ελεύθερο τα πράγματα θα ήταν σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Στην συνέχεια η Diana ανέβηκε από πάνω και ξεκίνησε το ανεβοκατέβασμα στηριζόμενη στα πόδια της.Αναγνωρίζοντας ότι κουράζόταν σε αυτή τη στάση που καταπονεί αρκετά τα πόδια της είπα να το πάρει πάλι στο στόμα.

Στην αλλαγή ήταν λίγο ατσούμπαλη γεγονός το οποίο της το διευκρίνησα και την παρότρυνα να είναι λίγο πιο απαλή στις κινήσεις της.

Με την δεύτερη συνεδρία στοματικού η λίμπιντο έφτασε στα όρια της οπότε της είπα να έρθει ξανά από πάνω.

Ήρθε ξανά από πάνω στηριζόμενη στα πόδια της και έπειτα από κάμποσα ανεβοκατεβάσματα και απόλυτο συγχρονισμό πάνω που κουράστηκε ήρθε και η εκσπερμάτωση σε πλήρη διείσδηση από μέρους μου που σε συνδιασμό με μια αγκαλιά έφερε ένα υπέροχο αποτέλεσμα.Έρωτας

Συνοψίζοντας : H Diana είναι πολύ καλή περίπτωση μικρού και λίγο ατσούμπαλου κοριτσιού με πολύ διάθεση και δυνατότητες.Ματάκι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2018
Όνομα κοπέλας
Diana
AntifitCondom
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
105
Likes:
1.552
Πόντοι:
8.360
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TZOYLI, doc_lin

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού