Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 163 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Μετα απο τσαρκα με τον Τζιμιαδη και αφου δεν βρηκαμε τιποτα που ν'αξιζει(καταραμενη πολη!!!)μου ειπε να δοκιμασω τη Χριστινα.
Το μωρο στο σαλονι ειναι ψηλο,βλεπεις αυτα τα τακουνια...
Δηλωνει ουκρανη,βυζι αρκετα μικρο,ηλικια αρκετα μεγαλη 30+ ωραιο σωμα για τα χρονια της και ωραιος κωλος!!!
Κοιλια με ζαρες,στο δωματιο ως γνωστων εχει αρκετο σκοταδι για να μην μπορουμε να δουμε τη διαφορα με τις επεξεργασμενες-ψευτικες φωτογραφιες απο το αλλο σαιτ που διατηρει το ιδρυμα.
Πηρα προγραμμα με γυμνο στα 60ε Μαλακία (τωρα να πω τα γνωστα οτι ουτε αποδειξη ειδα,ουτε γι αποδειξη μου ειπαν,ουτε POS ειδα και το μαυρο χρημα καλα κραταει γι'αυτους!!!)
Το κοριτσι εκανε ενα ωραιο περασμα με τη γλωσσα της απο το λαιμο μου μεχρι και τα αρχιδια,επιτελους και μια που γλυφει αρχιδια σ'αυτα τα ιδρυματα!!!
Καλουτσικη πιπα,πηγα να βαλω δαχτυλο και πεταχτηκε λες και την χτυπησε το ρευμα,οκ λεω το σταματαω(ειπε κατι Ουκρανικα αλλα δεν εδωσα σημασια)
Αν και εκατσε να τον φαει καλα σε αρκετες στασεις,το μονο μειον ειναι οτι το μουνι της ειναι πηγαδι Money Mouth σε καποια φαση δεν ηξερα αν ημουν μεσα η εξω,παιζει να ειχε βαλει και τζελ απο την κουζινα οποτε γι'αυτο να πεταχτηκε οταν πηγα να της βαλω δαχτυλο.
Σε γενικες γραμμες ισως την ξαναβλεπα ακομα μια η δυο φορες κι'αυτο γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο στην καταραμενη πολη,οχι γιατι μου εκανε κλικ Ματάκι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2018
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
azazel
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
215
Likes:
17.218
Πόντοι:
35.697
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, mad_max, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού