Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 124 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά τη τελευταία συνάντηση που έγινε τέλη Δεκεμβρίου δε ξαναπατάω. Θα πω και για τη συνάντηση και γενικά για τις άπειρες φορές που έχουμε βρεθεί.

Τη Πενούλα τη ξέρω χρόνια, όμορφο κορίτσι με ωραίο σωματάκι και όλοι έχουν να λένε για τις υπηρεσίες του. Όπως κ εγώ άλλωστε έχω γράψει σε παλαιότερες κριτικές μου. Πάντα ευδιάθετη και ορεξάτη για δράση.Αλλά σε αυτόν τον κόσμο εκτός από τη καύλα υπάρχουν και άλλες έννοιες όπως ο επαγγελματισμός και η αξιοπρέπεια.

‘Εχουμε βρεθεί πολλές φορές μαζί και όταν λέω πολλές, τις έχω αφήσει πάνω από 800 ευρώ μέσα σε αυτά τα χρόνια και για σπέσιαλ προγράμματα, και για 30λεπτά και για μασάζ. Γενικά την είχα πολύ στανταράκι.

Οπότε με θεωρούσε καλό πελάτη όπως έλεγε πάντα κ αυτή και η τσατσά κ εγώ τη θεωρούσα καλή συντροφιά γι αυτό και τις τελευταίες 6 φορές που πήγα σε διάστημα 1+ χρόνο αγνόησα αρκετά πράγματα που μου είχαν πολύ κάνει κακή εντύπωση.

Προτεραιότητα
Είναι αδιανόητο να περιμένω τόσες φορές πάνω από 40λεπτα και η απάντηση της όταν μπαίνει στο δωμάτιο να είναι ‘Μωρό είχε έρθει ένας πελάτης από εξωτερικό κ κτλ…’ ή ‘Μωρό ήταν ένας πελάτης καλός που …’. Κ εγώ τι είμαι?? Ο κακός πελάτης ο μ… που έχει κόψει άπειρες βόλτες να σε περιμένει??? Δηλαδή όταν σε θεωρεί δεδομένο η ιερόδουλη πας σε άλλο επίπεδο μαλ…

Αξύριστα πόδια
Δε σχολιάζω παραπάνω. Φοράει γκέτες καμιά φορά αλλά την έχω πετύχει κ αξύριστη κάποιες φορές… Γενικά είναι πάντα περιποιημένη αλλά έστω κ μία φορά να έρθει αξύριστη το θεωρώ χοντρό.

Πήδημα με χρονόμετρο
Οκ, σε περιμένουν κι άλλοι. Αλλά όχι και να περιμένεις να τελειώσω πριν το 10λεπτο!Να μη πω τα σχόλια σε φάση μωρό με περιμένει λαοθάλασσα!

Εξφεντονισμός
Αυτό έγινε στη τελευταία φορά πολύ έντονα αλλά το έβλεπα και γενικά από τότε που άρχισε να με θεωρεί δεδομένο. Για δικούς μου λόγους δε μου ήταν αρκετά σκληρό κ της είπα ας το καλύτερα γι άλλη φορά. Πριν τελειώσω τη φράση μου μου λέει οκ, ανοίγει ορθάνοιχτα τη πόρτα και εξαφανίζεται χωρίς να πει ένα καλό βράδυ.

Τα λεφτά δε βγαίνουν εύκολα και σίγουρα δε πρέπει να τα σκορπάμε σε άτομα που δεν τα εκτιμάν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2017
Όνομα κοπέλας
Πένυ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
1.224
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dimp107, chris papardelas, Μααλάκας και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2018
Ισχύει φιλε....τέρμα μαλακισμενο έχει γίνει,,,,και νομίζει ότι ειναι και μουναρα,,,,,κλαίω,,,,δεν πα να γαμηθει,,,,,ζωον αν και παλια τη γαμουσα ωραία δε λέω,,,,μακάρι να μην ξανά παει κανείς ποτε
07 Ιανουαρίου, 2018
Και αυτή και η Μαρκέλα ξεπετες είναι. Μην πιστεύετε τους γραφικούς προμοτορες από δίπλα.
08 Ιανουαρίου, 2018
Επιτελους και και καποιος που βρεθηκε να πει την αληθεια!!! Τοσο καιρο ελεγα οτι κατι εκανα λαθος (που ισως και να εκανα δε λεω...). Τελειωμα του '17 και περασα και εγω για να κλεισω τη χρονια καλα... αμ δε... αξυρισια σε ολο το μεγαλειο, κλειστα ποδια σε ολη τη συναντηση και υφακι ντιβας!!! Ακυρο και απο εμενα...
08 Ιανουαρίου, 2018
μια φορα πηγα ..... Δεν ξαναπαω!!!!!
08 Ιανουαρίου, 2018
Σε λίγο θα της πήγαινες τα ψώνια απ΄τη λαϊκή .Χμμμ; Μην τη ξαναδείς Έρωτας Αν την ξαναδεις focus σπορ Κατσικογάμης Έγραψες τη λέξη «συντροφιά» για κοπέλα studio ...Κεφάλι σε τοίχο!
08 Ιανουαρίου, 2018
Προφανώς ρε LittleJohn δε θα τη ξαναδώ! Είχα να πάω μήνες λόγω αυτής της συμπεριφοράς αλλά μετά η καύλα χτύπησε τέλη Δεκέμβρη κ λέω μπορεί να περάσω καλά αυτή τη φορά. Αλλά το παρατράβηξε! Αυτό που με πείραζε πιο πολύ ήταν όμως οι δικαιολογίες της! Σαν να μου έλεγε 'Σ'έχω στανταράκι οπότε στα αρχί@@@ μου αν πάω πρώτα με τους πελάτες που δε με ξέρουν και στα αρχί@@@ μου αν σου φύγω και στο 10λεπτο!' Εμείς φταίμε που δίνουμε αξία σε κάτι τσόλ@@ και το εκμεταλεύονται
10 Απριλίου, 2018
συνεχιστε να δινετε αξια σε πορνες και στο τελος θα σας γαμανε αυτές αντι εσεις αυτές

ΚαπέλοΚαπέλο
K
kostas8000
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7