Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 143 10
Sex Studio 363785
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ειδα τις φωτογραφιες που εδειχναν μια κοπελα λεπτη με βυζια, ειναι σωματοτυπος που μου αρεσει. Πηγα λοιπον να την δω απο κοντα. Αλλες 2 κοπελες στη βαρδια, οι οποιες ηταν δωματια! Βγαινει η μικρη και ειναι ομορφη. Λεω στην υπηρεσια οτι θελω να περασω για αυταρχικο και μου λεει να την ρωτησει αν κανει. Μου ειπε οτι δεν εχει ξανακανει, αλλα θα δοκιμασει, και πληρωνω.
Ερχεται υστερα απο λιγο. Κοντουλα, λεπτη, με βυζια που ξεχωριζουν πολυ πανω στο σωματακι της, ωραιο μελαχρινο προσωπο βαμμενο εντονα για να κρυψει τις ατελειες της εφηβειας. Επικοινωνια σε λιγα αγγλικα, δηλωσε 18 χρονων και τοσο φαινεται, αντε να ειναι 19.
Αρχισαμε με εμενα να γλυφω τα ποδαρακια τα καυλιαρικα και αυτην να ειναι αμηχανη, ορθια. Εχωσα τη μουρη μου στον μικρο πεταχτο κωλαρακο της, ο οποιος σαν νεανικος εστεκε ψηλα και ηταν ζουμερος οσο πρεπει, ενω μυριζε υπεροχα. Μετα επιασα τα βυζια της, ηταν στρογγυλα και στητα. Αρχισα να γλυφω την περιοχη, αυτη απεφευγε επαφη με το προσωπο. Μεταφερθηκαμε στο κρεβατι και της ζητησα να μου γλυψει τα αρχιδια κι εγω τον επαιζα. Της επιασα το κεφαλι και το πατησα μεχρι να μου γλειφει τον κωλο. Εδειξε να σοκαρεται, εγω της εκανα νοημα να συνεχισει και την πατησα κι αλλο, πιεζα τη μουρη της στον κωλο μου κι αυτη εγλυφε ολο και καλυτερα. Υστερα της ειπα να μου βαλει λιγο δαχτυλο για να μου ανοιξει τον κωλο. Το εκανε μια χαρα και μετα με καρφωσε με το στραπον. Ιεραποστολικα, μπηκε πολυ καλα και αρχισε να με πηδαει. Στην κοιλια της σχηματιζονταν οι κοιλιακοι κι αυτη με επιανε απο τα ποδια και πηδαγε δυνατα ενω η καυλοφατσα της επαιρνε διαφορες εκφρασεις. Υστερα απο πολυ λιγο εχυσα. Συζητησαμε για λιγο και εφυγα. Απο τις κορυφαιες μου συναντησεις, λογω εμφανισης αλλα και υπηρεσιων.
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σελένα
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81, Stelios_el_Conquistador, dg67 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2019
Έτσι συναγωνιστή, δώσε πόνο! ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1