Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271977
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Περνωντας απο τον δρομο ενα βραδυ ειπα να σταματησω να δω και εγω τι παιζει σε αυτο το στουντιο. Η περιγραφη του heellover για την κοπελα (στενη και μικρουλα) μου τραβηξε το ενδιαφερον και ειπα να παω να δω και εγω απο κοντα τι γινεται. Την Σονια δεν την πετυχα αλλα για καλη μου τυχη πετυχα την Λιλι. Ομορφη κοπελα, με γαλακτερα χαρακτηριστικα, ομορφα γαλαζια ματια, ασπρο απαλο δερμα, ξανθα μακρια μαλλια (παζει να εχει extention) συμπαθητικο κωλο και ομορφα βυζακια. Πηρα το προγραμμα με το sex show. Το δωματιο πολυ ομορφο και καθαρο. Μπαινει μεσα η Λιλι κρατώντας ενα δονητακι και ενα πραγμα σαν ματιγιο. Αρχισε να αυτο μαστιγωνεται και να κανει περιγραφη του τι κανει. Εκει ψιλοξενερωσα ειναιη αληθεια αλλα με το που καβαλησε σε σταση 69 και αρχισα να της βαζω το δονητη και αυτη παραληλλα να μου παιζει τον πουτσο επανηλθα. Ωραια με συμμετοχη και υπομονη. Ευκολα θα ξαναπαω και συντομα μαλιστα αρκει να ξαναπετυχω Λιλι. Ενα αλλο που με εξιταρε, ειναι πως μπορεις να παρεις και τις 2 κοπελες μαζι μεσα με 100, αλλα δεν το σκεφτηκα καθολου γιατι η αλλη ηταν μετρια και ξενερωτη. Αμα παιζει καλη παρτενερ την αλλη φορα ισως το σκεφτω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2007
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού