Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Χθες βράδυ έδωσα την μάχη με τη Λίντα. Είχε αργήσει, αλλά έγινε. Έφτασα στο συμφωνημένο σημείο και περίμενα. Και μετά από λίγο ήρθε ΑΥΤΗ. Δέος. Μπροστά μου ήταν η Αυτού Μεγαλειότης που-Τσαρίνα πασών των πουτανών Λίντα Α' η Αντροχωρίστρα, πορνοκράτειρα ελέω Θεού Ανατολής και Δύσης. Μοσχοβόλαγε και έλαμπε. Είχε αυτήν την αύρα, αυτόν τον αέρα των μεγάλων προσωπικοτήτων. Και μόνο η παρουσία της γέμιζε τον χώρο. Λυπήθηκα που έπρεπε να την πολεμήσω , αλλά έτσι τα έφερε η μοίρα.

Πρόγραμμα των 60 ευρώ (δύσκολοι καιροί για κώλους). Μπήκε μέσα με πολλά προφυλακτικά. Και ξεκίνησε η μάχη . Απίστευτο γλείψιμο σε όλο το σώμα. Σε αρχίδια , πόδια μέχρι τους αστραγάλους. Μου έβαλε και στο δάχτυλο ένα προφυλακτικό γύρισε σε στάση 69 και μου είπε "Οι τρύπες μου δικές σου να της κάνεις ό,τι θες" . Προφανώς ο κώλος προσφερόταν μόνο για δακτυλοσκόπηση. Μιλάμε έπεσε τρελό κωλοδάχτυλο , συνοδευόμενο από φραστικές επιθέσεις. "Έτσι...στον κώλο σου μωρή... στον κώλο σου"

Σε αυτό το σημείο συνειδητοποίησα ότι κάποιες φράσεις που τις λέμε καθημερινά με την μεταφορική έννοια, έχουν και κυριολεκτική σημασία. Ήταν η πρώτη φορά που έλεγα "στον κώλο σου μωρή" και το εννοούσα. Με το δάχτυλο στον κώλο εκείνη έκανε τα γνωστά σπασίματα μέσης , αλά Γκάλης, και χόρευε στους ρυθμούς του τραγουδιού που έπαιζε . Πήγα να ξεκαρδιστώ γιατί από το ράδιο έπαιζε η διαφήμιση των Τζάμπο για τη γριά "Δεν έχει τί να βάλει και όλο το αναβάλει η γριά το καρναβάλι" . Απίστευτη για μια ακόμα φορά η Λίντα. Είναι η μόνη γυναίκα που έχω πάει και η οποία σε αφήνει να βγάλεις απίστευτες πτυχές του εαυτού σου. Πτυχές που ούτε εσύ ήξερες ότι έχεις. Νιώθεις την απόλυτη ελευθερία. Συνεχίσαμε έτσι , μετά ξάπλωσε ανάσκελα και πάω να της γλείψω το μουνί. Και τότε αυτή μου πέρασε τα πόδια πίσω από το κεφάλι, με πίεσε προς τα κάτω και ταυτόχρονα μου κόλλησε το μουνί στο πρόσωπο και να τρίβεται μόνη της. Τρελοκομείο. Με προέτρεψε να χύσω στην κοιλιά της , όπως και έγινε!! "Πόπο με γκέμισες σπέρμα". Στο τέλος , ο χώρος της μάχης θύμιζε σεληνιακό τοπίο. Το σεντόνι είχε μαζευτεί και είχε γίνει κουβάρι.

ΘΕΑ , ξαναλέω , όποιος δεν έχει πάει με τη Λίντα δεν είχε ερωτική ζωή. .- Η Λίντα είναι εδώ , για να χάσουν οι ελληνίδες τον ύπνο τους.Πού ήταν ο άντρας σου σήμερα ελληνίδα ?? Πήγε να δει Τσάμπιονς Λιγκ? Μα δεν έχει Τσάμπιονς Λιγκ .... Μήπως είναι στη Λίντα , που ανέλαβε το θεάρεστο έργο να τον "ξυπνήσει" και να σε σουτάρει ? Χάστε τον ύπνο σας .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2009
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Τιμημένος
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
185
Likes:
468
Πόντοι:
2.950
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού