Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 64 10
Sex Studio 108144
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη χτες (22/2) γύρω στις 7:30 το απόγευμα. Για τον χώρο έχω αναφερθεί ξανά, νομίζω ότι έτσι πρέπει να είναι τα studio (αρκετά ήσυχο, πολύ καθαρό, με ντουζιέρα στα δωμάτια). Η τσατσά πολύ καλή και επεξηγηματική..



Η Mandy τωρα. Η γκόμενα είναι μουνάρα!! Νομίζω ότι το κοντό μαλλί της πάει πολύ... Σώμα γυμνασμενο αλλά με καμπύλες και πεντακάθαρη!! Είναι γεγονός ότι το βυζί είναι αρκετά ψεύτικο αλλά για μένα δεν αρκεί για να πέσει από το 10 στο 9. Αν υπήρχαν μισά νομίζω ότι το 9.5 θα ήταν πιο ακριβής βαθμός για αυτήν.



Είναι επίσης γεγονός ότι υπήρξα regular πελάτης της πέρυσι (είχα γράψει και διθυραμβική κριτική)... Από κάποιο σημείο και μετά την έχασα όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί άρχισα τα μασάζ και περιόρισα πολύ τα studio... Χθες λοιπόν μετά από πολύ καιρό την ξαναεπισκέφθηκα...

Η γκόμενα που συνάντησα δεν ήταν η Mandy που ήξερα.. Είχε μετατραπεί σε στυγνή επαγγελματία φραγκοkiller. Καταρχας να πω ότι πήρα το μεγάλο προγραμμα (100 €) με το ελεύθερο στοματικό, μασάζ, 69 και άνεση χρόνου. Με το που μπήκε στο δωμάτιο μου έκανε μια επίθεση μισοαστεία μισοσοβαρά του στυλ γιατί χάθηκες και πως την έχεις δει κάποιες φορές να έρχεσαι 2-3 φορές την εβδομάδα και μετά να χάνεσαι για μήνες... Δεν κατάλαβα..? Συμβόλαιο είχα κάνει ότι θα είμαι κάθε μέρα εκεί..? Με χάλασε επίσης που ήταν στυγνή στις χρεώσεις της... Πιο παλιά σε μένα τουλάχιστον σε αναγνώριση της συχνότητας των επισκέψεων μου (ή έτσι άπλώς νόμιζα), μου έκανε πότε πότε κανα δωράκι (πχ στο απλό πρόγραμμα έπαιρνα δώρο το 69 κλπ). Τώρα ενώ είχα πάρει full πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό (= 100 €) αντιδρούσε όταν πήγαινα απλώς προς την κωλοτρυπίδα της... καλά για δάχτυλο ούτε λόγος... Επίσης την έκοψα πολύ περισσότερο του βολέματος... Παλιά έκανε ότι στάση γούσταρες με κέφι σαν να γούσταρε και αυτή... τώρα ναι μεν δεν αντιδρούσε αλλά φαινόταν ότι κάνει αγγαρεία και μετά από λίγο πρότεινε αλλαγή στάσης γιατί έτσι δεν την βόλευε...



Για να μην είμαι μόνο αρνητικός, να πω ότι έχει βελτιώσει πάρα πολύ την ήδη πολύ καλή της πίπα η οποία πλέον εκτός από πολύ ορεξάτη έχει και άψογη τεχνική..



Overall: Δεν θέλω να είμαι άδικος.. Η Mandy σίγουρα παραμένει καλή περίπτωση για μια γερή στεκιά στο μάτι του Μοντεζούμα (copyright Απ. Νικολαίδης). Απλώς παλιά διέκρινα ταυτόχρονα και πολύ κέφι στην διαδικασία.. Πλέον είναι εμφανές ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο ορθολογιστικά για αυτήν ή όπως λέει και η Τζούλια (μία είναι η Τζούλια) "ο στόχος είναι τα λεφτά"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2009
Όνομα κοπέλας
Mandy
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
12
Πόντοι:
5.760
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού