Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824399
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πηγα κατα της 5μιση το απογευματακι νωρις νωρις και μεσα απ τη κουρτινα ξεπροβαλε η τατιανα ενα ξανθουλι μικροκαμωμενο αδυνατουλι ξανθο μωρακι σκετο μπιμπελο οτι πρεπει για το ξεφορτωμα της ημερας.

Πλωρωσα κατι παραπανω ενα 50αρικο δηλ και πηρα το 69, για μαξιμουμ θεα και χουφτωμα της εμπρος-πισω περιοχης.

Το τατιανακι ηρθε στο δωματιο φρεσκο τρυφερο και ναζιαρικο και αφου αρχισε να μου χαιδευει απαλα τα μπαλακια και η στυση μου αρχιζε να βλεπει ταστρα μου εβαλε το προφυλαχτικο και αρχισε να με γλυφει απαλα και αισθησιακα ενω μου γυρισε και με καβαλισε κανονικα. Εχοντας σαν θεα το τρυφερο και πεντακαθαρο μουνακι της αρχισα να το τριβω σαν τρελος και να της δινω μικρα φιλακια στα μπουτακια και στα τουρλωτα κωλομαγουλα της.

Η μικρη που ειχε αρχισει να ψιλοβογγαει συνεχισε την πιπουλα της περνοντας τον οσο παιρνουσε η ωρα ακομα και πιο βαθια στο στομα της, παραλληλα δουλευε και το χερι της πανω στο καβλι μου πραγμα που εκανε την αισθηση ακομα πιο γαματη και ηλεκτρισμενη.

Αφου της εδωσα το συνθημα καταιβηκε απο πανω μου και αναιβηκε πανω μου και σε σταση σκυμενη μπροστα μου αρχισα να την παιρνω κρατοντας την απ το κωλαρακι της.

Αφου τη χτυπουσα ετσι για κανα 2λεπτο την γυρισα σε πισωκολλητο οπου και τελιωσα μετα απο λιγο.

Μες το ναζι η μικρη εβαλε το βρακακι της και αφου με χαιδεψε στη κοιλια μου ευχηθηκε καλο σαβατοκυριακο και εφυγε.

Η μικρη ειναι σκετο μπιμπελο μες τη καβλα οχι ομως ρε γαμωτη για τη παιρνεις ετσι σε γρηγορα αλλα για να εισαι αραχτος μαζι της σε κανα σπιτι σου και να τη ταραξεις στο γλυψιμο και στο γαμησι. Ετσι μικροκαμωμενη που ειναι θα λιωσει εντελως

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 20, 2009
Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού