Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη πριν 10 - 15 μέρες.

Η Μιχαέλα είναι ένα αντικειμενικά πολύ όμορφο και γλυκό κορίτσι περί τα 25-27, τώρα έχασε και τα παραπανήσια κιλά που είχε και έγινε ΚΟΡΜΑΡΑ.
Τύποι μου μιλάμε για ιδανικές αναλογίες, με 3άρια –ή μήπως 4σάρια;- «κανόνια», οι φωτό ΔΕΝ είναι πια αντιπροσωπευτικές πρέπει να βάλει καινούργιες…

Στα του αγώνα, το κορίτσι είναι εξαιρετική επαγγελματίας σε όλα του.
Παίρνει σωστές στάσεις, το στοματικό της κορυφαίο (και @ιδια), το νινάκι της έχει πολύ καλή αίσθηση, είναι ευγενική, πολύ συνεργάσιμη και χαμογελαστή καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίας.

Για μένα ανήκει σίγουρα στο ΤΟΠ 5 των στουντιοκόριτσων, χωρίς ωστόσο να μπορώ να την κατηγοροποιήσω ως GFE ή PSE και αυτό- γιατί μύστες μου- η Μιχαέλα είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας, που δε θα προσποιηθεί για να σε κάνει να περάσεις καλά- ΞΈΡΕΙ πώς να σε κάνει να περάσεις καλά - ίσως πρέπει να δώσει περισσότερο βάρος στο social time για να της γράψω και κάτι αρνητικό.

Για τα στούντιο της περιοχής ξέρουν όλοι πως θέλουν ανακαίνιση, γιατί άραγε δεν την ρημαδοκάνουν; - κατά τ’ άλλα πετσέτα σε σφραγισμένο σακουλάκι, στούντιο καθαρό και η 2τσα ευγενική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2017
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
anestis_38
Σεβαστός
Εγγραφή:
24 Φεβ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
1.007
Πόντοι:
1.616
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Constantinos27, iuakoya και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού