Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 145 10
Μελαντίας 50
Hot
Sex Studio
337371
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπέρα στην παρέα!!! Μόλις επέστρεψα απο Μελεντίας 50.. 3η ή 4η φορά περνάω με το απίστευτο μωρό που ακούει στο όνομα Τζέσικα (Εργάζεται ΚΑΙ στο Συγγρού 232). Ό, τι κ να πω είναι λίγο!! Τι όμορφο ναζιάρικο κορίτσι είναι αυτό!; Γυμνασμένο, προσεγμένο απο την κορφή ως τα νύχια, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη κ το καλύτερο: Μοσχοβολάει! Στο σεξ, είναι πολλή καλή, δεκτική, υπομονετική και κοιτάει πως να ευχαριστήσει τον πελάτη (την ιδρώνει την φανέλα)!! Έχει γίνει πλέον στανταράκι μου!!!!
ΥΓ: Μακάρι να μπορούσα στην εμφάνιση κ σχέση απόδοσης/τιμής να βάλω περισσότερη βαθμολογία (9 κ 9 αντίστοιχα, πέρασα ΠΟΛΥ καλά)!! Επίσης η τσατσά ήταν άψογη!! Πολλή φιλική κ ΔΕ χτυπά πόρτες!!
10 έβαλα στο πάρκινγκ γιατι πήγα ποδαράτος!!
Καλά βόλια!!!!
ΥΓ: Μακάρι να μπορούσα στην εμφάνιση κ σχέση απόδοσης/τιμής να βάλω περισσότερη βαθμολογία (9 κ 9 αντίστοιχα, πέρασα ΠΟΛΥ καλά)!! Επίσης η τσατσά ήταν άψογη!! Πολλή φιλική κ ΔΕ χτυπά πόρτες!!
10 έβαλα στο πάρκινγκ γιατι πήγα ποδαράτος!!
Καλά βόλια!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Συγνώμη, δεν έχω πάει σε σχολή για να μάθω πως συντάσσουν μπουρδελο-κριτική...
Επίσης, Αμα δεις και άλλες κριτικές μου θα διαπιστώσεις ΑΝ κανω προμο ή όχι!!!!
Τι έχετε πάθει ορισμένοι!; Κράζετε όταν περνάμε καλα κ ΔΕ το λέμε, άλλά όταν γράφουμε την άποψή μας, μας την λέτε κ απο πάνω!;
από εμφανιση κοριτσιων παλι και χωρου είναι οκ..