Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 565426
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Kim την έχω πετύχει πολλές φορές στην νυχτερινή βάρδια, αλλά ποτέ δεν την επέλεξα. Ο λόγος ήταν ότι κάνει μόνο απλό πρόγραμμα οπότε πάντα προτιμούσα άλλες κοπέλες που εκτός πρωκτικού πρόσφεραν φουλ, (Άννα Σέρβα, Μιχαέλα…)
Επίσκεψη στο στούντιο σε βραδινή βάρδια, ησυχία στην περιοχή και δεν χρειάστηκε το παρκινγκ που παρέχει το στούντιο στην οδό Κλειούς.
Το στούντιο βρίσκεται στο πρώτο όροφο και μετά την πρώτη πόρτα με κουδούνι ακολουθεί άλλη μια πριν μπεις στον κυρίως χώρο.
Το σαλόνι είναι μεγάλο και άνετο με πολλούς καναπέδες αναμονής, αρκετά καλαίσθητο, γεμάτο καθρέπτες, γενικά σε βάζει για καλά στο κλίμα του αγοραίου έρωτα.
Από τα 3 κορίτσια που ήταν στην βάρδια τα 2 ήταν σε δωμάτιο οπότε αυτή την φορά τυχερή ήταν η Κιμ που εκείνη την ώρα ήταν ελεύθερη και εγώ βιαζόμουν και δεν ήθελα να περιμένω.
Το δωμάτιο ωραίο, άνετο, έκανα το ντουζ και την κατάλληλη στιγμή η Κιμ έφτασε πάνω στα πορνοτάκουνα.
Ακριβώς όπως την δείχνουν οι ερασιτεχνικές φωτο που ανεβάζουν στο νήμα. Κοντή σχετικά, με αρκετά καλό σώμα όχι αλλά όχι γυμνασμένο, καλό βυζί, με ρόγα ωραίες.
Στο πρόσωπο - αφού είναι από την Ταϋλάνδη - είναι αυτά τα ασιατικά χαρακτηριστικά που σε άλλους αρέσουν άλλους όχι, κώλος όχι κάτι το ιδιαίτερο καθώς είναι αγύμναστος.
Όπως είπαμε δεν κανει φουλ πρόγραμμα οπότε ξεκίνησε μα χαδάκια λίγο άγαρμπα πριν βάλει το προφυλακτικό. Πολύ μέτρια πίπα, πολύ τυπική στο πήδημα, καλό στήσιμο στα 4 αλλά έδειχνε να δυσανασχετεί στο δυνατό σπρώξιμο.
Είναι μόνο για τα πολύ χοντρά, νομίζω υστερεί σε πολλά από τις πολύ δυνατές παρουσίες που έχει το στούντιο.
Είναι μάλλον κάτι σαν τον Botia, για πάγκο, η τρίτη κοπέλα στον χώρο, επιλογή ανάγκης όταν οι άλλες δυο είναι απασχολημένες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κιμ
F
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 makhswrx, TZOYLI, mad_max και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού