Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 416004
Γενική βαθμολογία

9.6
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Χαιρετε συναγωνιστες..Συνηθως δε γραφω κριτικες, βαριεμαι ειναι η αληθεια..αλλα αποψε επρεπε να γραψω για τη Μπαρμπι, οπως μ'αρεσει εμενα να τη λεω..Εβαλα πολυ υψηλη βαθμολογια σημερα αλλα την αξιζε και γι'αυτο γραφω και κριτικη. Στα διαταυτα..Εμφανιση 9/10. Παρ'ολο που δεν ειναι πιτσιρικα αλλα λιγο πανω απο 30, ειναι κομματος. Ψηλη πανω απο 1.80, ωραιο πονηρο προσωπο και σωμα φοβερο. Ειδικα κωλαρακι και βυζι το οποιο εμενα δε μου κανει για φεηκ, ειναι μεγαλο στητο, τελεια υφη και μια ρωγα που βγαζει ματι..Γιατι οχι 10? ε μαλλον εχει τσακισει τη ζαχαρη κι εχει κανει λιγο εμφανη κυτταριτιδα. Παρκινγκ 10/10 κατ'εξαιρεση οχι γιατι εχω μηχανη αλλα γιατι ειχα τη τυχη να εχει θεση ακριβως μπροστα απο τη πορτα. Χωρος 9/10. Ειδικα το συγκεκριμενο δωματιο μου τυχαινει συνεχεια, ηταν κι ειναι παντα καθαρο. Απλα δε κλεινει καλα η πορτα του ντους, δε το πηρα χαμπαρι και μεχρι να ρθει η κοπελα σκουπιζα νερα απο το πατωμα. Η κυρια του σπιτιου απλη καλη κι ευγενικη, κανενας λογος να μη βαλω 10. Σχεση αποδοσης τιμης 9 με 10. Περασα εξαιρετικα κι εχω παει τις περισσοτερες φορες σε αυτο το σπιτακι.

Πιο συγκεκριμενα, πριν 2-3 μηνες πηρα πρωτη φορα τη μπαρμπι κι ειχα δωσει 60. Ειχα περασει πολυ καλα κι ειχα τη περιεργεια αν επαιρνα το φουλ καποια στιγμη τι περισσοτερο θα διαπιστωνα. Σημερα λοιπον εδωσα το κατοσταρι και δε το μετανοιωσα καθολου, η κοπελα τα τιμαει τα λεφτα της. Ξεκινησαμε με μασαζακι οπου ειναι πολυ καλη (και γενικως ευχαριστη. ΟΧι πολυ διαχυτικη αλλα αμα της πιασεις κουβεντα σ'ακουλουθει), και μετα χαδια, γλωσσες, σεξ. Διαφορες στασεις με δικες μου επιλογες/πρωτοβουλιες. Καμια αντιρρηση, πολυ δεκτικη και προθυμη και συμμετεχουσα. Προσπαθησα να κρατηθω κιολας γενικα, το καταφερα κι ειχαμε πληρη εκμεταλλευση του μισαωρου παρ'ολο που ειχε τουλαχιστον αλλους 2 στο σαλονι..Δευτερη φορα λοιπον με τη Μπαρμπι και συμπερασματα, σκιζει απο εμφανιση, επαγγελματισμο και κατι παραπανω, συμπεριφοαρα προθυμια..Ειτε 60 δωσεις ειτε 100 τα τιμαει..αυτα..Καληνυχτα σας..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
9
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια