Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 116 10
Sex Studio 160063
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χθες βράδυ 16 Φεβρουαρίου, πήγα στη Σάρα. Επέστρεψε από διακοπές. Όλα τα δωμάτια γεμάτα. Προγράμματα 60 το κλασικό, 80 με στάση 69 και 100 για μισή ώρα. Πήρα αυτό με το 69. Μετά από κανα μισάωρο αναμονής ήρθε στο δωμάτιο.Ξανθιά, καλό βυζάκι, ψηλή Η κοπέλα όταν λέμε γλείφει τα παπάρια , μιλάμε κυριολεκτικά τα μουλιάζει. Άλλο να σας το λέω και ΄λαλλο να το δείτε. Όταν μάλιστα με ρώτησε , "Γκαργκαλιέσαι?" και της είπα, "Όχι, μου αρέσει πάρα πολύ", τότε έκανε κατάδυση αλά Λουγκάνης στα παπάρια μου και με έγλειφε σε αρχίδια και πιο κάτω (!!) με μανία. Πήρε πολύ καλή πίπα , συνέχισε σε στάση 69 και στη συνέχεια την έβαλα πισωκολλητό. Άρχισα να τη γαμάω και της είπα όπως είναι να πέσει μπρούμητα με εμένα πάντα μέσα της. Είναι πιο ξεκούραστη στάση αυτή για μένα. Στο τέλος της είπα να μου ξαναγλειψει τα αρχίδια και εγώ να τελειώσω στο στόμα (με προφυλακτικό εννοείται) για να ξανανιώσω αυτό το απίστευτο αίσθημα . Όπως και έγινε. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το 8-αράκι στις υπηρεσίες(αντί για 10άρι) το παίρνει γιατί , δεν ξέρω...φαινόταν λίγο καταβεβλημένη, δεν ήταν η παλιά Σάρα όσον αφορά το χαμόγελο. Και μια ψιλουπόννοια βιασύνης (ψιλο...) . Ίσως επειδή τα δωμάτια ήταν γεμάτα .Κατά τα άλλα ,σούπερ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2009
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
198
Πόντοι:
2.950
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια