Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 240 10
Sex Studio 330396
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βραδάκι φτάνω στο studio, πολύ εύκολο πάρκινγκ και γενικά διακριτικό μέρος. Δεν υπάρχει κόσμος. Μου ανοίγει μια κυρία τη πόρτα, ευγενική, χαμογελάστή και μου λέει πως υπάρχουν 2 κοπέλες. Λέω ήρθα για την Αλίσα. Είχαμε βρεθεί άλλη μία φορά πριν χρόνια όταν δούλευε στη Βριλησσού και μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση. Θα γράψω όμως κριτικά για σήμερα.

Βγαίνει η πρώτη κοπέλα. Δε θυμάμαι πως τη λέγανε και μετά βγαίνει η Αλίσα. Με το που τη βλέπω μου σκάει ένα αυθόρμητο χαμόγελο στο πρόσωπο. Όμορφη κοπέλα, ωραίο σώμα, λεπτούλα, μινιόν, γύρω στο 1,60, μελαχροινή, μαλλιά λίγο πιο πάνω από τους ώμους.Στις φωτογραφίες δείχνει το πρόσωπό της και το σώμα της. Κάποιες φωτογραφίες παρουσιάζουν το πρόσωπο της πολύ αρρενωπό και δε τη κολακεύουν καθόλου. Βυζάκι μικρό, στητό, σιλικονάτο.

Τεσπα, με το που τη βλέπω αν και είχα στο μυαλό μου να πάρω το απλό πρόγραμμα ζητάω το 30λεπτο. Κάνω ντουζάκι (χώρος καθαρός) και μπαίνει στο δωμάτιο. Κοινωνική, άνετη με ρωτάει αν θέλω να μου κάνει μασάζ αλλά της λέω όχι. Μου λέει 'πες μου τι θέλεις να κάνουμε. Εσύ είσαι ο άντρας!'Μ άρεσε αυτό που είπε και την αρπάζω και τη ρίχνω ανάσκελα καυλωμένος. Αρχίζω να βγάζω το σουτιέν και αυτή παράλληλα μου έτριβε τον πούτσο μέσα απ το εσώρουχο.Αρχίζουμε τα προκαταρκτικά με δαγκώματα και πεταχτά φιλάκια και κάποια στιγμή μου βγάζει το εσώρουχο κ μου βάζει τον σκούφο. Με σπρώχνει να ξαπλώσω και αρχίζει μία καταπληκτική πίπα. Γλύψιμο μπαλάκια, κοίταγμα στα μάτια, τρίψιμο, είχα ξαπλώσει και το ευχαριστιόμουν. Κάποια στιγμή παραλίγο να τελειώσω και τη πιάνω και τη ρίχνω εγώ ανάσκελα. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις, πολύ δεκτική σε όλα,με χαιδέματα, δαγκώματα, κοιτάγματα στα μάτια και άγρια σφυροκοπήματα. Περισσότερο GFE. Τουλάχιστον έτσι μας βγήκε.

Κάποια στιγμή στη τελευταία μας στάση που ήμουν εγώ από πάνω της και παρατηρώ τα ποδαράκια της. Πολύ ωραία, μικροσκοπικά ποδια, περιποιημένο κόκκινο νύχι και πολύ απαλά όπως όλο το δέρμα της. Αρχίζω και τα γλύφω και αυτή βλέποντας πόσο μου αρέσει μου αρπάζει τον πούτσο και αρχίζει να μου τον παίζει δυνατά. Ήθελα να τη γαμήσω κι άλλο αλλά γενικά ξέρει να χειρίζεται ωραία και τα χέρια της και τα πόδια της και δεν άντεξα. Όταν της είπα 'τελειώνω' άρχισε να μου δαγκώνει το λαιμό και να μου στραγγίζει τον πούτσο.

Τέλειωσα στο 25 λεπτο κ μου ζήτηση να μου κάνει μασάζ κάτι που το εκτίμησα πολύ γιατί άλλες μπορεί να φεύγανε. Το αρνήθηκα γιατί δεν ήμουν σε φάση κι αυτή με ρώτησε που πήγα διακοπές και πιάσαμε κουβεντούλα.

Σε γενικές γραμμές είναι αντικειμενικά όμορφη, μικροκαμωμένη με λεπτό σώμα, απαλό δέρμα από πάνω μέχρι κάτω, είναι ανοιχτή στα προκαταρκτικά και πολύ δεκτική στο κρεββάτι. Ξαναλέω πως βρήκα πολύ σημαντικό που δε κοιτάει ρολόι και θέλει να γεμίσει τον χρόνο στον οποίο είχε συμφωνηθεί.

Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλίσα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
1.224
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Studio Αριστοτέλους 6, Gingos, kwstasxat και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2017
μαλιστα! αν καταλαβα καλα,εδωσες 100 ευρω για πιπα με προφυλακτικο,τελειωμα με μαλακια κ κουβεντουλα!οχι ακριβως vfm φαση αλλα κουμαντο στα λεφτα σου δε θα κανω
24 Σεπτεμβρίου, 2017
Από εμφάνιση σκίζει, αλλά είναι μεγάλη ξεπέτα και πονηρή. Φυσικά όλες οι κοπέλες προτιμούν να πληρώνονται για να κουβεντιάζουν κι όχι να πηδιούνται. Το έχουν κάνει τέχνη να προσπαθούν να σε τελειώσουν χωρίς καν να τους τον βάλεις. Πάλι καλά που εσύ είχες VFM εμπειρία ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
19 Οκτωβρίου, 2017
Σαν αγαπουλης πυρφορος την πατησες.Τα σκασες για να στην παιξουν.
22 Οκτωβρίου, 2017
Δεν καταλαβαίνω τα σχόλια. Γιατί την πάτησα? Μια χαρά πέρασα. Πίπες δε κάνω χωρίς προφυλακτικό έτσι κι αλλιώς και το τελείωμα είναι όπως σου καυλώσει τη στιγμή εκείνη
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4