Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 163 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Η συνάντηση έγινε πριν από αρκετό καιρό δε θυμάμαι ημερομηνία.Απόγευμα προς βράδυ λοιπόν ενώ είχα σκοπό να επισκεφθώ στανταράκι της πόλης για μεγάλο πρόγραμμα με τζακούζι που είναι η καλύτερη στην πρωινή βάρδια, έχασα τη βάρδια λόγω υποχρεώσεων. Αλλά οι καύλες μου και η όρεξη για τζακούζι που κάνω μια φορά στα χίλια χρόνια δε με άφηναν να το αφήσω για άλλη μέρα. Τι το ήθελα όμως ο Καραμήτρος! Τέλος πάντων λίγες κοπέλες κάνουν και λίγα σπίτια έχουν αξιόλογο τζακούζι. Η επιλογή ήρθε γιατί η κοπέλα είχε κορμάρα-βυζάρες και αν και βαριεστημένο,όμορφο προσωπάκι. Επίσης η αλυσίδα είναι πρότυπο χώρου και καθαριότητας χωρίς να είμαι πελάτης.

Παρά τους ενδοιασμούς και τα προγνωστικά που ήταν εναντίον μου είπα να περάσω Κεφάλι σε τοίχο!. Έρχεται η βαριεστημένη τύπισσα μπαίνει στο τζακούζι και το μόνο πειραγμα που έκανε σε όλη τη διάρκεια ήταν με τις πατούσες τις στο στήθος μου που ήταν ωραίο στην αρχή αλλά φτάνει μετά είναι μηχανικό-βαρετό, καμία συζήτηση, καμία θηλυκότητα, όλα μηδέν, καλύτερα θα περνούσα μόνος μου στο τζακούζι.

Τέλος πάντων πάμε στο κρεβάτι περιποιούμαι βυζάρες και άρρωστες ρογάρες που είναι το ατού της και μετά γυρνάμε σε 69 οπού εκεί κάτι άρχισε να γίνεται. Καλή πίπα εις βάθος και όμορφο νινάκι για γλύψιμο αλλά φυσικά καμία αντίδραση από μέρους της και μόνιμη προσπάθεια της να μη σε κοιτάει στα μάτια(δεν είμαι και κανένας κακάσχημος).
Συνέχεια με σεξ και μερικές στάσεις τυπικούρα που χαρακτηρίζει και την αλυσίδα στη Θεσσαλονίκη(εκτός από κάποιες παλιότερες παρουσίες που μας λοίπουν), είναι από τα αρνητικά της.

Φυσικά που να τελειώσεις έτσι αν και έμεινε στο δωμάτιο προσπάθησε αλλά τίποτα η ξενέρα με νερό δεν ξεπλένεται. Το πόσα έδωσα φυσικά ντρέπομαι να πω αν και είναι γνωστές οι τιμές. Η ουσία είναι ότι έφυγα ξενερωμένος και άχυστος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
De marco 156
Μέγας
Εγγραφή:
27 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
1.677
Πόντοι:
4.381
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 nik1410, GIORGAROS1975, topscorer και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού