Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Χτες το μεσημέρι κατευθύνθηκα προς το συγκεκριμένο studio μα ανάμικτα συναισθήματα. Ο λόγος ότι ήξερα ότι εκεί θα δούλευε η Νανα η Ασιάτισσα. Οι Ασιάτισσες ήταν το φετίχ μου από την ημέρα που γεννήθηκα μπορώ να πω αλλά μέχρι χτες δεν είχα πάει ποτέ με κάποια. Το θέμα με τις γυναίκες αυτές είναι ότι δεν μπορείς να πεις αμερόληπτα αν είναι όμορφες η όχι γιατί έχουν κάτι το διαφορετικό από τις Δυτικές γυναίκες και τα γούστα εδώ έχουν τεράστιες διαφορές από άντρα σε άντρα. Εγώ για παράδειγμα από τις 10 που βλέπω η μια μου αρέσει. Γι αυτό ενώ ξεκίνησα με την προοπτική να μπω δεν ήξερα αν θα μου άρεσε κι όλας και μπορεί να μην έμπαινα. Τέλος πάντων. Στο δια ταύτα τώρα.

Φτάνω κατά τις 15.30, ανεβαίνω, χτυπαω το κουδούνι και όπως πάντα μου ανοίγει η αγαπημένη μου Αννούλα η υπηρεσία η οποία ήξερε ότι θα πάω γιατί το είχαμε κουβεντιάσει. Φωνάζει το κορίτσι, το βλέπω και παθαίνω! Ομορφότερη για τα γούστα μου στις Ασιάτισσες ίσως να μην μπορούσε να ήταν. Μην με ρωτήσετε για εξωτερικά χαρακτηριστικά γιατί δεν θα μπορέσω να είμαι αμερόληπτος. Εκείνη την στιγμή εγώ έβλεπα μπροστά στα ματιά μου ζωντανό το φετίχ μου πολλών χρονών.

Σκέψη καμία άλλη εκείνη την στιγμή παρά να μπω στο δωμάτιο για μια πιο κοντινή γνωριμία μαζί της. Δίνω στην Αννούλα τα «διόδια» και μπαίνω στο γνωστό μικρό δωμάτιο.

Και εκεί το κορίτσι είναι όλα τα λεφτά λέμε! Μια γκέισα σε όλο της το μεγαλείο. Ένα κορίτσι χαμηλών τόνων έτοιμη να δοθεί στον άντρα ανά πάσα στιγμή. Το μασάζ που κάνει είναι υπέροχο μιας και έχει σπουδάσει μασάζ όπως μου είπε. Υπηρεσίες καθ’ όλα τέλειες και χαμηλών τόνων όπως μου αρέσουν. Μια μικρή λεπτομέρεια μόνο στα μειον. Η πολύ κρέμα που είχε βάλει. Ελπίζω την επόμενη φορά να το λύσουμε και αυτό το πρόβλημα και τότε όλα θα είναι φανταστικά.

Συστήνεται ανεπιφύλαχτα σε όλους όσους έχουν το ίδιο φετίχ με μένα. Αλλά και σε όσους δεν το έχουν αξίζει να τιμήσουν έστω και μια φορά το κορίτσι αυτό. Είναι μια υπέροχη εμπειρία. Πιστέψτε με.

Για μένα μια φορά μαζί της ίσον καμία. Θα ξαναπάω πολύ σύντομα.

Φιλάκια πολλά Νανά μου. Σ’ ευχαριστώ για όλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Νανά
Υπηρεσίες
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
26 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
8
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού