Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825593
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λιγος κοσμος εξω λογω της βροχης οτι πρεπει δηλ για να πας καπου να γαμησεις και να εχεις την ησυχια σου. Το συγκεκριμενο καταστημα ηταν λοιπον αδειο για καλη μου τυχη πραγμα που μου προσφερε επιπλεον ανεση χρονου και χωρου. Η Τζενη με πεταχτο σφιχτο κωλαρακι και μικρο στητο βυζακι ηταν η τελεια παρτενερ για ενα τεταρτακι ακολασιας. Φοραγε ενα σετακι μαυρα εσωρουχα που την εκανε ακομα πιο καβλα ,η γκομενα αλλωστε δεν εχει κανενα ψεγαδι στο σωμα της να χρειαστει να βαλει κανα φορεμα για να το καλυψει.

Μεσα στο δωματιο αποδειχτηκε το ιδιο καβλερη οσο και εξω. Ηρθε ολο ναζι και πουτανια στο κρεβατι και αρχισε να με χαιδευει σε ολο το σωμα και σιγα σιγα αρχισε το χαδι της να πιανει τα ευαισθητα σημεια. Πριν καν μου βαλει τη καποτα για να ξεκινησει τη πιπα της ημουν ηδη ορθιος και ετοιμος για τη μαχη. Γλυψιμο με κοιταγμα στα ματια και το μαλλι της να πεφτει στα ματια της, πιπιλιες , μικρες δαγκωνιτσες κτλ.

Δεν αντεχα και πολυ και αφου μου ηταν γυρισμενη σε 69 να χαζευω τη μουναρα της και να χουφτωνω την πετρινη κωλαρα της της εδωσα το συνθημα να αναιβει και να χτυπηθει πανω μου. Αν και ηθελα να την παρω και στα 4 ,εκει που ηταν πανω μου επιασε ενα τρελλο ρυθμο και το μοτερ αναμεσα στα ποδια μου δεν αντεξε αλλο και ταφτυσε για τα καλα.

Αφου κουνηθηκε λιγο ενω ημουν μεσα της τελιωμενος για να στραγγιξω για τα καλα, σηκωθηκε προσεκτικα πιανοντας μου το πουτσο απ τη βαση της καποτας και αρχισε να ντυνεται. Εκει της επιασα λιγο τη συζητηση και μουπε οτι ειναι Πολωνεζα, δεν κανει καιρο αυτη τη δουλεια και βρισκει τους Ελληνες πολυ sexy που θελουν να γαμαν συνεχεια.

Με καλυνηχτησε και γω εμεινα με την ιδεα οτι της χρωσταω ενα πισωκολλητο την επομενη φορα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού