Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 400630
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ονομαστική εορτή και μόλις έφυγαν φίλοι συγγενείς που επισκέπτονται το σπίτι μου κάθε χρόνο να μου ευχηθούν(φυσικά ελάχιστοι λογο διακοπών) βγήκα μόνος μου, οπως κάνω καθε χρόνο, για να κανω δώρο στον εαυτό μου σαρκικές απολαύσεις.
Η ζωή του εργένη έχει αρκετά αρνητικά αλλα οταν έχεις το ελεύθερο να χαλάς όπου γουστάρεις τα λεφτά σου, την ωρα σου και τα ... φιλιά σου, ξεπερνάς καθε αρνητικό συναίσθημα οταν χύνεις απολαυστικά σε νεαρά κορίτσια που σε γεμίζουν ενέργεια και ζωη. Ετσι επισκέφτηκα το x-bar αργαμισι και κατι, εκατσα στη μπαρα και παρήγγειλα βότκα στρέιτ με πάγο και μια φετα λεμονι.
Στο μαγαζί καμια 10ρια γυναίκες, 2-3 απο πρώην σοβιετική ενωση, 2 βαλκανιες και οι υπόλοιπες λατινες. Γενικα καλο επιπεδο στις γυναικες μπορώ να πω. Στην υποδοχή μια ψηλή με τεράστιες βυζάρες να πληροφορεί τους εισερχόμενους πελάτες, τουρίστες οι περισσότεροι γαρ, σε άπταιστη αγγλική για τα του μαγαζιου, με άνεση και χαλαρότητα ντιβας.
Με πλησιάζουν διάφορα κορίτσια να μου κανουν παρεα αλλα εγω εχω κολλήσει σε μια σκουροχρωμη λατίνα που φοράει ενα αποκαλυπτικό ριγέ κολλητό φουστανι άσπρο μαυρο με καθετες χοντρες λωρίδες, μέτρια στο ανάστημα ακομα και με τα ψηλά τακούνια. Το φόρεμα αφήνει στη κοινή θεα τα μεγαλα στητα βυζιά της λογο αβυσσαλεου ντεκολτε, και επίσης τονίζει στο μέγιστο βαθμό το καμπυλωτο σώμα της με την απίστευτη λατιν κωλαρα. Η κοπελα εχει μαλλιά σκούρα αλλα με κάποια κόκκινη η καστανή απόχρωση κατα βαθος, μακριά και περιποιημένα σε κουπ. Συμπαθητικό πρόσωπο και χαριτωμένη διάθεση αφου χορεύει σαγινευτικα σε λάτιν ρυθμούς κάνοντας τους Αμερικανούς τουρίστες που κάθονται πίσω μου να επεφημουν.
Με πλησιάζει και συστήνεται σαν Λεϊλά και εκει τρώω σοκ όταν βλεπω σιδεράκια στα δοντακια της. Καύλωσα τοσο με αυτο που ήθελα να τη σηκώσω στον ώμο και να την παω πανω να τη καταγαμησω, αλλα κρατήθηκα και ζήτησα απο τη μπαρτεντερ να τη κεράσει το ποτο της να μου κανει λιγο παρεα.
Οσο πίναμε το ποτο μας με καύλωσε ακομα περισσότερο γιατι ειναι γλυκιά και χαριτωμένη στη παρεα, μιλάει ελληνικά και μπορείς να καυλαντισεις μαζι της. Θα μπορούσα να κάτσω πολύ ωρα να της μιλάω και να χαϊδεύω απαλα και διακριτικα το φορεμα στο υψος την μέσης της, αλλα πραγματικά νο πουτσος μου εγινε τοσο σκληρός και δε κρατήθηκα και ζήτησα να πάμε πανω αμεσα πράγμα που φυσικά δέχτηκε. Το κόστος ήταν το ποτο μουσυν το ποτο που κερασα τη κοπέλα (10ευρω) συν 60 ευρώ για πρόγραμμα 20 λεπτών σεξ.
Παμε πάνω και ακολουθώ την απίστευτη κωλάρα της στις σκάλες που με κάνει ακομα πιο τούρμπο, οι φιλοφρονήσεις μου την κάνουν να χαμογελά και να με παίζει με τις ατακες της και τις υποσχέσεις της οτι θα με τρελάνει στο δωμάτιο. Γδυνομαι και πλενομαι λίγο και έρχεται η μουναρα με χαλαρούς ρυθμους και τρίβεται με το κώλο της πανω στο καυλί μου ενω εγω αγγίζω τα στήθη της και λύνω το κόμπο απο το φουστάνι της. Τα βυζιά της 3ρια αλλα σιλικοτανατα σκληρα και υπερστητα.
Κατεβάζω σιγα σιγα το φουστανι φιλώντας στο πίσω μερος του λαιμού και τη πλάτη και αποκαλύπτεται η διαστημική λάτιν κωλαρα, τέλεια σχηματισμένη με τη λεπτή μέση της να τονίζει ακομα περισσότερο τη καύλα!
Τοποθετώ το καυλί μου αναμεσα στη κωλοχαραδρα της ετσι όπως ειναι με το στριγκο για λιγο,τη σηκώνω με τα χέρια μου ολόκληρη και τη ξαπλώνω στο κρεβάτι όπου την αρχίζω σε μανιακό γλειφομούνι με περάσματα απο κωλοτρυπίδα. Δε θυμάμαι στο πρόγραμμα να αναφέρθηκε το 69 αλλα νομίζω οπως το έκανα το γλειφομούνι καμια γυναίκα δε θα με σταματαγε Χαμόγελο . Το μουνάκι της γλυκό και πεντακάθαρο, άρχισε να υγραίνει απο την περιποίηση που του έκανα με τα χείλη και τη γλώσσα μου.
Μου λέει "πώς γλείφεις μωρό μου με τρελάνεις" και με σταματάει, βγάζει προφυλακτικό (κόκκινο) μου αρχίζει πολυ καλή πιπα οπου μόνη της περιποιήθηκε πολυ καλα τα μπαλάκια μου ενα ενα ρουφωντας τα. Δεν άντεξα αλλο ήθελα να τη καταγαμησω και τη βαζω ιεραποστολική στάση με βαθιές διεισδυσεις, τη βλέπω οτι το γουστάρει και εχει ανοίξει το μουνάκι της να το πάρει ολο μεσα μεχρι τα αρδχιδι που λενε.
Θέλω να τη φιλισω αφου τα σιδεράκια στα δόντια μου θυμίζουν τα φασοματα που εκανα πιτσιρικας με τις απειρες συνομήλικες και πλησιάζω στα πανεμορφα χείλη της σιγα σιγα. Στην αρχή με φιλάει επιφανειακά αλλα οσο καυλώνουμε και οι δυο, τα φιλιά γίνονται παθιασμένα γλωσσοφιλα. Καπου εκει χύνω με σπασμούς απο τη συσσωρευμένη καυλα και μένουμε μερικα δευτερόλεπτα να φιλιομαστε απαλα.
Η κοπέλα σηκώνετε και ανοίγει τη πορτα ενημερώνει την υπηρεσία οτι "τελείωσε", μπαινει στη ντουζιέρα με υποσχόμενο χαμόγελο σα να μου λεει "ελα και εσυ" πραγμα που κανω και κάνουμε μαζι ενα σύντομο ντουζακι με φιλιά και αγκαλιές!
Βγαίνω πρωτος, σκουπίζομαι με τη σφραγισμένη πετσετα, ντύνομαι και βγαίνω χεραιτωντας, αφου πέρασα απο την ευγενική υπηρεσία επιβραβεύοντας τη κοπελα.
Γενικά η φαση μου αρεσε παρα πολυ, ήμουν "φορτωμένος" καύλα πρίν ακομα παω στο μαγαζι αλλα εκεινη καυλα μπυ εφτασε στο αποκορύφωμα της με την πολύ καλή πραγματικά συνεύρεση μου με τη Λειλα, που την συστήνω σε λάτρεις των λατιν πιπινιων χωρις κανενα δισταγμό, γιατί ειναι παρα πολυ όμορφη αλλα καο ταυτόχρονα προσιτή και αισθησιακή όπως μονο μια λατίνα μπορεί! ΕΓΩ περασα τέλεια στη γιορτη μου. Χρόνια μου πολλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λεϊλά
dinos34
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
1.006
Πόντοι:
1.026
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gelladaris, waldy, serafin και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού