Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 412 10
Sex Studio 573891
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αφού πέρασα από το sensuality πρώτα μπας και πετύχω ένα πολύ δυνατό μωρό που διαφημίζεται στις βάρδιες αλλά έφαγα άκυρο καθώς ήταν κλειστό, είπα να πάω να ρίξω μια ματιά και στο deluxe να δω Άννα Μαρία και Αριάνα από κοντά. Άννα Μαρία: Από κορμί ότι βλέπετε και στις φωτογραφίες (δεν προτείνεται στους λάτρεις του μεγάλου στήθους), καλό προσωπάκι και δυνατά της σημεία τα καλλίγραμμα πόδια της και τα καυλιάρικα tan lines. Φαίνεται και λίγο τρελοκομείο και παρόλο που είναι Ελληνίδα ούτε τουπέ είχε ούτε ξινίλα έβγαλε. Το αναφέρω για όσους μπορεί να αναρωτιούνται. Θα τιμηθεί μελλοντικά. Αριάνα: Γερμανοιταλίδα με θηλυκό κορμί, καλό στήθος, μεγάλη κωλάρα και πολύ όμορφο πρόσωπο. 50-50 ήμουν αλλά τελικά διάλεξα την Αριάνα.

Αφού μπήκα στο δωμάτιο και πέρασε κανά δεκάλεπτο ήρθε το μωρό. Λίγες κουβέντες στα αγγλικά για να σπάσει ο πάγος με πολύ ευχάριστη διάθεση. Έναρξη αγώνα. Γλύψιμο από πάνω μέχρι κάτω στην κυριολεξία, την μούλιασα. Σπατουλάρισμα και δάχτυλο στο κλειστού τύπου μουνάκι της της για αρκετή ώρα. Πέσαν και μερικά γλωσσόφιλα. Αφού έγινα λοιπόν τούρμπο ήρθε η σειρά της να αναλάβει δράση. Στοματικό....δεν....είδα ότι δεν τραβάει και λέω κάτσε να περάσουμε στο ψητό. Στο σεξ μια χαρά αλλά εκεί που όλα έβαιναν καλώς κάνει φάουλ και κοιτάει ρολόι. Δεν πολύ δίνω σημασία. Έλα όμως που μετά από λίγο μου άρχισε τα πρέπει να τελειώσεις κλπ. Ξενερώνω και τελειώνω με τα χίλια ζόρια με τη σημαία ψιλοπεσμένη, Money Mouth Δεν λέω είχα κάμποσο μέσα, αλλά σίγουρα δεν είχα ξεπεράσει τέταρτο. Μαλακία Σηκώθηκε, ντύθηκε και έφυγε σφαίρα λες και περίμενε λαοθάλασσα κάτω...

Συμπερασματικά, πρόκειται για πολύ όμορφο θηλυκό με καλή συμμετοχή στον αγώνα, κλαρίνο πολύ κάτω του μετρίου και με εμφανές το άγχος του χρόνου. Παίζει να ναι και ψαρωμένη μιας και η υπηρεσία φαινόταν αρκετά ελαστική με το χρόνο. Η Άννα Μαρία, για παράδειγμα, πριν τη δω παίζει να χε χαλαρά κανά 25λεπτο στο δωμάτιο. Κουλ Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο πολύ απλά να μν γουστάρει η ίδια να κάθεται πολύ. Με ενημέρωσε ότι θα είναι ακόμα 2 βδομάδες Ελλάδα οπότε όσοι θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας σπεύσατε. Σαν εμπειρία στο σύνολο θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη, αλλά χάθηκε η μπάλα δυστυχώς προς το τέλος. Πάμε για άλλα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αριάνα
Σεβαστός
Εγγραφή:
9 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.811
Πόντοι:
1.076
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, kwstasxat, fouxter και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού