Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 77 10
Sex Studio 102279
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Παρασύρθηκα απο την ομορφιά της και μπήκα στο δωμάτιο αφού πρίν ζήτησα πετσέτα και φρεσκαρίστηκα στο κοινόχρηστο μπάνιο, δίπλα στο σαλόνι λόγω έλλειψης έστω και νιπτήρα στο δωμάτιο! Άν κάποιος κάνει ντούς, παρελαύνει μπροστά απο το σαλόνι με το μπουρνούζι δημόσια θέα!

Κι αρχίζει η παράνοια...

Μπαίνει μέσα..Τι όμορφη που είσαι της λέω..παίρνει θέση μάχης. Αντιλήφθηκα το ψεύτικο χαμόγελό της και τη βαριεστημάρα της (του στύλ να τον ξεπετάξω να τελειώνουμε), πάω να τη χαιδέψω και να τη φιλήσω στο στήθος,τραβιέται πίσω, γυρνάει το σώμα της να μην τη φτάνω και μου λέει άσε εμένα πρώτα. Της εξήγησα ότι θέλω χαλαρά πράγματα σα να κάνουμε έρωτα και με τάπωσε. ΣΕΞ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΕΡΩΤΑ! Υποχωρώ και σφίγγοντας τον πούτσο μου με το χέρι της αρχίζει το βάλε βγάλε στο στόμα της σα να χτύπαγε φραπέ. Που να μου σηκωθεί με το τρόπο που τον έπαιζε..Κυριολεκτικά τον έπαιζε σε τρελλό ρυθμό έχοντάς το κατα το 1/3 μέσα στο στόμα της . Δεν είχαν περάσει τρία λεπτά και της ξαναζητώ να πάει πιό χαλαρά χωρίς το παίξιμο του χεριού της κι εκείνη μου λέει το απίθανο. ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΔΩ!! Καλά της λέω τα 80 ευρώ που πήρες δε τα σέβεσαι? Γιατί με ξενερώνεις? Μάταια όμως..ΜΗ ΜΕ ΧΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ μου είπε και της απώθησα το χέρι που εσφιγγε τον πούτσο μου με μανία και απο τα νεύρα μου τελείωσα ακούγοντάς την να με αποκαλέι ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ!!

Ο επίλογος γράφτηκε στο σαλόνι όπου η υπηρεσία με θυμό περίμενε να με ακούσει. Ενώ της έλεγα τί συνέβη βγήκε το πορνίδιο να με ειρωνευτεί και να ζητήσει τα ρέστα!! Τόσο θράσος. Είπα στην υπηρεσία ότι άλλος στη θέση μου θα ζήταγε πίσω τα λεφτά του αλλά εγώ είμαι κύριος και δε ξεφτιλίζομαι κι εκείνη μου ζήτησε συγνώμη και με ευχαρίστησε...κι η άλλη συνέχιζε τις ειρωνίες.

Τί να πώ... Καλά να πάθω που δε διάβασα πρίν τι εστί Εμαννουέλα και δεν άκουσα το ένστικτό μου που με προειδοποιούσε για μούφα ολκής.

Δε χωράει κύριοι ευγένεια σε τόσο χαμηλού επιπέδου άτομα που δεν τιμούν τα χρήματα που δίνουμε και μας δουλεύουν κανονικά. Άξιζε στο πορνίδιο κανένας τύπος που στη πρώτη της προσβολή να τη διώξει και να απαιτήσει πίσω τα χρήματά του. Να μην πω τίποτε άλλο...

Ελπίζω να διαβάσει ο επόμενος πρίν πάει να σκορπίσει τα πανάκριβα ευρουδάκια του στη ψεύτικη, πρόστυχη και αναιδή Εμαννουέλα..

Ευχαριστώ για τη προσοχή σας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 09, 2009
Όνομα κοπέλας
Εμανουέλα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
186
Likes:
11.805
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού