Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351767
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
ΘυμόςΘυμόςΚεφάλι σε τοίχο! Ας γράψω κι εγώ δυό λογάκια τώρα που τα θυμήθηκα... τα της Έμιλυς. ΜαλακίαΚεφάλι σε τοίχο!
Λοιπόν, είμαι που λέτε κάτω των 30, άντράκι ψηλό, γεροδεμένο, από το χωριό μου το Αγρίνιο ήρθα εις τας Αθήνας αλλά μηδέν προυφουρά. Οι γκόμενες γενικά με γουστάν. Επιθετική η δεσποινίς στο σαλόν, σωματάρα που είχα μπανίσει και στο νετ, τζίμπησε το κορόιντο. Έρωτας
Μέσα άλλαξε εντελώς το ποίημα. Από χαμόγελα έξω, μούρες μέσα. Από γατούλα έξω, αρκούδα μέσα. Από επιδερμίδα για μετάλιο έξω, αξύριστα πόδια 10 ημερών μέσα. Από πίπα ξέρει αλλά βαριέται. Ήθελα να καρφώσω και τον ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ κώλο της, αυτόν με τον οποίο πιάνει τα κορόιντα. Έρωτας Το κορίτσι ισως ήταν παλιά κορυφή και μετά μας βαρέθηκε. Πάντως το δυναμικό της είναι πολύ ψηλά, και η κίνηση της ήταν δυνατή οπισθοδρομική προς το πέος μου. Έχει όμως την ξενέρα του βάρα με να τελειώνουμε. Της έτριβα το νινάκι στα 4 αλλά η μίζα είχε καεί... Κεφάλι σε τοίχο! Κατσικογάμης Κεφάλι σε τοίχο!

Γράφω σχόλιο συναγωνιστή που χτυπάει διάνα. ""Στο σεξ είναι τούμπο γιατί σωματικά είναι ‘’ντούκι’’ αδύνατη αλλά πολύ σφιχτή, αλλά τι να το κάνεις αφού λειτουργεί σαν ρομπότ σεξομηχανή."" Κεφάλι σε τοίχο!

Προσέξατε... Money Mouth

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 02, 2017
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
219
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού