Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 398 10
Sex Studio 537963
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Παρόλο που η Σάντρα δεν ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που μου κάνουν έντονο κλικ, οι φωτογραφίες της μου κίνησαν την περιέργεια και είπα να της δώσω μια ευκαιρία. Ο τύπος μου είναι τα μοντελέ και πετίτ σώματα και με το βάρος να κινείται στην περιοχή των 50 κιλών, μάξιμουμ.

Οι φωτογραφίες της είναι σχετικά επεξεργασμένες. Όταν εμφανίστηκε στο σαλόνι μπροστά μου, σκέφτηκα προς στιγμήν να αποχωρήσω, αλλά είχα πάει χαπακωμένος λόγω προχωρημένης ηλικίας, και το χαπάκι είχε ήδη ενεργήσει για τα καλά. Εξάλλου είχα μείνει άφωνος από το ύψος της Σάντρας και πλέον η περιέργειά μου είχε χτυπήσει κόκκινο.

Πληρώνω το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ και μπαίνω στο δωμάτιο. Σε λίγο έρχεται και η Σάντρα και έμεινα άφωνος. Είμαι όρθιος γυμνός δίπλα στο κρεβάτι, η Σάντρα έρχεται δίπλα μου φορώντας τα τακούνια της, και μου ρίχνει σχεδόν μισό κεφάλι σε υψος! Και αυτό μπορεί να ήταν εντελώς φυσιολογικό, εάν δεν είχα ύψος 1,87. Βγάζει τα τακούνια της και έχουμε σχεδόν το ίδιο ύψος. Κοιταζόμαστε και τα μάτια μας είναι στην ίδια ευθεία. Παρόλο που είμαι στα πενήντα τόσο και πολύ μεγάλη πορεία, δεν είχα ποτέ μου βρεθεί με τόσο ψηλή γυναίκα.

Αρχίζουμε όρθιοι τα προκαταρκτικά, με πεταχτά φιλάκια στο λαιμό και το στήθος και η Σάντρα παίρνει το εργαλείο στο χέρι της και αρχίζει ένα αργό αισθησιακό παίξιμο, που με τη βοήθεια του χαπιού με έκανε πέτρινο. Πάμε στο κρεβάτι και η Σάντρα μου περνάει σκουφάκι και πάει να αρχίσει στοματικό με ρυθμό πιστονιού σε κόκκινες στροφές. Την σταματάω αμέσως και της λέω ότι θέλω πολύ αργό και αισθησιακό στοματικό, πράγμα που υπάκουσε αμέσως. Στα υπόψιν ότι μιλούσαμε μόνο αγγλικά, καθώς η Σάντρα δεν ξέρει καθόλου ελληνικά και εγώ φυσικά δεν μιλάω ουγγαρέζικα.

Η πίπα της Σάντρας ήταν αρκετά καλή και με κάποιες προσπάθειες για deep throat, χωρίς επιτυχία. Ήταν όμως κάπως μονότονη, και μόνο με δικές μου προτροπές έπαιρνε πρωτοβουλίες, π.χ. να κάνει παιχνίδια με τη γλώσσα στο κεφάλι. Πρώτη στάση με τη Σάντρα από πάνω σε κανονικό cow girl, όπου σε κάποια προσπάθεια να φιλήσω το στήθος της τραβήχτηκε διακριτικά, και αυτό με ενόχλησε κάπως.

Μετά από λίγο τη γύρισα σε πισωκολλητό, όπου η θέα ήταν πολύ καλή, η Σάντρα έχει ένα τατουάζ σαν φιογκάκι λίγο πάνω από τη γραμμή που χωρίζει τα κωλομέρια. Τρίτη στάση ιεραποστολικό, όπου στην αρχή είχε τα πόδια χαμηλά και λόγω της κρέμας που είχε χρησιμοποιήσει, η αίσθηση που είχα δεν ήταν αρκετά καλή. Λες και το κατάλαβε, ανέβασε αμέσως τα πόδια της ψηλά και τα κλείδωσε στην πλάτη μου. Πλήρης μεταμόρφωση. Η αίσθηση που είχα κάθε φορά που έμπαινα μέσα της ήταν αρκετά πιο σφιχτή και μου μετέδιδε έντονα κύματα ηδονής. Κοίταξα στον καθρέφτη και μου άρεσε η θέα.

Φτιάχτηκα πολύ γρήγορα και ένιωθα το τέλος να έρχεται και τραβήχτηκα για λίγο έξω. Η Σάντρα με ρώτησε τι συνέβη, και της είπα ότι θα ήθελα να κρατήσω λίγο ακόμα. Δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου, και σε λίγα δευτερόλεπτα ξαναμπαίνω μέσα της και συνεχίζω. Ξανακλειδώνει τα πόδια της ψηλά στην πλάτη μου, και μετά από λίγο χύνω, και εκείνη ακριβώς τη στιγμή η Σάντρα κατεβάζει τα πόδια της χαμηλά, τρίβοντας έντονα με συσπάσεις τον κόλπο της στο εργαλείο μου, σε έναν προσποιητό φυσικά, αλλά σχετικά αληθοφανή οργασμό.

Μόλις ηρεμήσαμε λιγάκι, γυρνάει και μου λέει: Χύσαμε μαζί. Στο τσακ μου ήρθε να της πω ότι για να παίξει το θέατρό της, κατέστρεψε τον δικό μου οργασμό σε αίσθηση, κατεβάζοντας τα πόδια της. Δεν της είπα τίποτα.

Μια μέτρια overall συνάντηση. Για φιλί δεν δοκίμασα καν ούτε γλωσσόφιλο, γιατί η ανάσα της Σάντρας μύριζε πολύ άσχημα, και αυτό ήταν το πιο έντονα αρνητικό στοιχείο της συνάντησης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήταν από αλκοόλ, η κοπέλα ήταν νηφάλια. Κάτι βαρύ που είχε φάει νωρίτερα, κάποιο χαλασμένο δόντι, από το πεπτικό της σύστημα; Ιδέα δεν έχω.

Όσοι έχετε θέμα με το ύψος της γυναίκας και είστε κάτω από 1,80 προετοιμαστείτε να νιώσετε άβολα. Όσοι είστε κάτω από το 1,70 προετοιμαστείτε να νιώσετε νάνοι! Ντροπή

Για μένα ήταν μια εμπειρία ξεχωριστή, η Σάντρα είναι απλά η ψηλότερη γυναίκα που έχω βρεθεί ποτέ στο κρεβάτι. Μέχρι εκεί όμως, δεν θα της έδινα δεύτερη ευκαιρία.

Φεύγοντας μία κυρία από το στούντιο με ένα organizer στο χέρι, με ρώτησε για τη βαθμολογία που θα έδινα στη Σάντρα από το 1 μέχρι το 10. Της είπα 7, αλλά στην πραγματικότητα ένα εξάρι θα ταίριαζε καλύτερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2017
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
262
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 nobodyelsebutme, dinos34, serafin και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2017
...κ 5 μη σου πω...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1