Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 73 10
Sex Studio 136743
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καλησπέρα σε όλους.
Αυτα που διάβασα για την Λαουριτα με οδήγησαν ύστερα απο μια βόλτα σε ολα τα τα μαγαζιά της περιοχής να ξαναγυρίσω στο συγκεκριμένο στούντιο για την Λαουριτα. Δυστυχώς πεταμένα λεφτά.
Με μια διαπραγμάτευση η τιμή έπεσε απο τα 50 στα 40e αλλά η κοπέλα έλεγε συνέχεια πως "δεν κάνω τίποτα άλλο εκτός απο απλό, γιατί δεν θέλω να πάω νοσοκομείο, οι παρτουζες είναι δύσκολες, κτλπ"... Προειδοποιητικά σημάδια που δυστυχώς δεν έδωσα βάση.
Ωραίο κορμί, δηλώνει Σερβα και λίγους λέει μήνες Ελλάδα. Πληρώνω μπαίνω δωμάτιο και απο την ώρα που μπήκα μέσα σε 8-10' έχει τελειώσει απο τον διπλανό και έρχεται στο δωμάτιο.
Δεν είχε κανει μπάνιο, αφού μύριζε ελαφρώς ιδρώτα και πολυ γρήγορα ξάπλωσε λέγοντας μερικες χαζομάρες. Δεν δέχτηκε ούτε πολλά φιλιά στο σώμα της και ούτε μπήκε στη διαδικασία να με αγγίξει ιδιαίτερα, πράγμα που άρχισε να με ξενερώνει. Μέσα σε 2' αφηνοντας με να την ψιλό χαϊδεύω μόνο, πέρασε με το στομα το προφυλακτικό και περιμενε απορώ τι, αφού δεν είχε μπει στη διαδικασία ούτε στοματικό να κανει...Γκομενα που για τα δικά μου στανταρ ειναι των 20e και για Φυλης με αυτες τις υπηρεσίες... Απορώ πως άλλαξε σε σχέση με όσα διαβάζω σε άλλους πως θέλει στοματικό σεξ, απίστευτη, κτλπ... Σε ερώτηση μου αν όσο περίμενα πήγε σε άλλον και πρόλαβε να τον τελειώσει απάντησε "Ε βεβαια 5' το πολυ 10' κάνουμε εδω, δεν είναι σπιτι σου!" Εάν ήμουν κάποιος μεγαλόσωμος, υπέρβαρος, τριχωτός, βρώμικος τύπος ισως να είχα μια δικαιολογία για αυτή τη συμπεριφορά αλλά δεν της έδωσα σε καμια περίπτωση αυτή τη δικαιολογία για την συμπεριφορά της...Αποτέλεσμα μέσα σε 5' που περίμενε ανάσκελα να την πω με τροπο να φύγει. Απαράδεκτη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λαουρίτα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
639
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, nobodyelsebutme, Cornelius και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2017
Εγώ πρίν δυο χρόνια που την είχα πάρει πέρασα πολύ καλά, τώρα αν χάλασε αυτό είναι άλλο θέμα. Εκτός κ αν σπαστικε που έριξες την τιμή (κ καλά έκανες) , το κάνουν κάποιες αυτό.
20 Ιουλίου, 2017
Λιγους μηνες Ελλαδα; Για καποιο λογο τα λενε καποιες αυτα... Αυτη η κοπελα βεβαια ειναι χρονια εδω!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2