Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 35 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
αστρικη ημερομηνια 4305/15 γαμησι νο 5287, καταγραφη κριτικης νο 48.η βραδυνη βΑρδια ειχε σιγουρα πιο ομορφες κοπελες πχ στο λας βεγκας... εμενα όμως μου μπηκαν στο ματι η κωλαρα και τα χερουλια του ερωτα της σισυς. η σισυ καμμια σχεση με την αυτοκρατειρα της αυστριας, είναι κοπελα με καταγωγή από την ανω κοιλαδα του ινδου, από την γνωστη καστα των αθιγγανων. στο σαλοναρισμα δεν τα καταλαβα το σκουρο του δερματος της μεσα όμως ηταν εμφανες. στηθος εχει 2αρι χωρις ιδιαιτερα ελκυστικο σχημα. ο λογος που περασα ηταν καθαρα ο κωλος της η απουσια κυτταριδτιδας και το χαμογελο της που προειδαζε για καλη διαθεση όπως και τελικα ειχε. στην πιπα επαιζε με τα ματια και όταν την ενθαρυνα χαηδεψε και τα μπαλακια χωρις όμως να τα γλυψει. θα μπορουσα τελικα να παω με τα ιδια λεφτα με μια πιο εμφανισιμη αλλα όπως εγραψα και στον τιτλο αν δοκιμασεις κατι και υστερα σου μπαινει στο μυαλο πρεπει να πας. να είναι καλα το κοριτσι. το 5 στην καθαριοτητα το εβαλα γιατι φαινονταν καποια σημαδακια στο στρωμα κατά τα αλλα το δωματιο πολύ λουξ με τζακούζι και στρογγυλο κρεβατι.
ος μη γαμειν οψεται ορέγεται ισως είναι καλυτερα μεταφορα για την περιπτωση του λογκο της μαλαματινας. η επιδερμιδα ηταν ικανοποιητικα απαλη και σφικτη αν και κοντα στους αστραγαλους εξυνε λιγο τριχα. στα 4 ηρθε το τελειωμα μετα από παλινδρομηση χωρις σταματημα ή άλλες στασεις πλην της πιπας.
υψος εχει μετριο κιλα μαλλον πανω από το μεσο ορο αλλα δεν την λες και χοντρη και βλέπουμε αρκετες χοντρες τελαυται στα μαγαζια όπως και αρκετες ελλειποβαρεις. το καλος που υπηρχε στο βαρδαρη δεκαετια 90 εχει αμβλυνθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2017
Όνομα κοπέλας
Σίσυ
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, iuakoya, Blastbeat208 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού