Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 65 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Φίλοι μου καλοί..καλοί μου φίλοι γειά σας!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
ενδεικτική ημερομηνία πρέπει να έχει σίγουρα 3 βδομαδούλες αλλά έπρεπε να σας ενημερώσω! Βραδυνή τσάρκα και καθώς δεν ήθελα κάτι καινούργιο είπα να περάσω στην Άννα με ελεύθερο στοματικό!
Καθώς ήμουν μπανιαρισμένος μπήκε το μωρό μέσα και αρχίσαμε προκαταρκτικά!ΓλώσσαΓλώσσα Με καβλώνει πάρα πολύ αυτή η γκόμενα και έτσι δεν άργισε να μου γίνει πέτρα..Τσιμπούκι πάρα πόλύ καλό με προσπάθειες για deep για αρκετή ώρα. πέρασμα καπότας και ξεκινάμε ιεραποστολικό...σκέτη κάβλα να βλέπεις αυτό το προσωπάκι ενώ το γαμάς! Γύρισμα στα 4 και άγριο σφυροκόπημα και σφαλιάρες στο κώλο..δάχτυλο στην πίσω τρύπα αρνήθηκε ευγενικά (παρένθεση της είπα αν ποτέ δώσεις κώλο πληρώνω όσο όσο ΠροσκύνημαΠροσκύνημα μου λέει με τίποτα πονάει πολύ Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!)
μετά μου πρότεινε να τελειώσω στο στήθος της γιατί δεν έβλεπα να τελειωνω έτσι και είχα αρχίσει να ανεβάζω ρυθμούς επικίνδυνα δυνατά!!
Βγάλσιμο την καπότα και άρχισα να την παίζω μπροστά στη μάπα της...ένιωθα σαν τον ζαφείρη στις τσόντες...πολύ δυνατό χύσιμο όπου η πρώτη πετάχτηκε στα σεντόνια και μετά έβαλε το χέρι της γιατί σίγουρα θα έφευγαν κ άλλες...στράγγισμα πάνω στο στήθος της με πολύ κάβλα!!
φιλάκια δυο τρία μπατσάκια στο κωλαράκι και εις το επανειδείν... θα ξανατιμηθεί σίγουρα σε μεγαλύτερο πρόγραμμα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
mpampis23
Μέλος
Εγγραφή:
26 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
76
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού