Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825614
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
χτυπησα νωρις νωρις απογευματακι,(εγω εγκαινιασα την αλλαγη βαρδιας η προηγουμενη, μια ξανθια, ομορφη φαινοταν στα γρηγορα που την ειδα καθως εφευγε)πληρωσα την τσατσια και περασα στο δωματιο. Η Ευα ηρθε φρεσκια φρεσκια φοροντας ενα στενο φορεματακι που της σηκωνε-τσιτωνε τα βυζια ως το ταβανι.Πηγα να σβησω το τσιγαρο αλλα με σταματησε λογοντας μου να μη βιαζομαι και εκατσε διπλα μου χαιδευοντας με στο ποδι οσο συνεχιζα το τσιγαρο μου. Αφου μουπιασε τη συζητηση για το πως με λενε,ποσο χρονων ειμαι κτλ και αφου με το χαδι της η τσουτσου ειχε ηδη ψιλοσηκωθει μου φορεσε το προφυλακτικο και ξεκινησε το τσιμπουκι της επικεντωμενο στο κεφαλακι με ρουφηγμτα και μικρες απαλες δαγκωνιτσες και ενδιαμεσα γλυψιματα στον κυριο κορμο στη βαση της ψωλης και στα μπαλλακια.
Αφου πια ημουν καραετοιμος την εβαλα να ξαπλωσει πλαι μου και τον εβαλα σιγα σιγα πλαγιαστα αφου πρωτα σαλιωσε το μουνακι της και το πουτσο μου γιατι λεει ειναι αλλεργικη στις κρεμες και δεν τις χρησιμοποιει καθολου.
Λιγο πριν το τελος βγηκα απο μεσα της και σε ξαπλωτο πισωκολλητο εχυσα σε 1 λεπτακι.
Γενικα δε μου εφερε καμια αντιρηση σε οτι της ζητησα και ηταν αρκετα θερμη με καποια μικρα βογγητα που εβγαζε την ωρα του πηδηματος.
Η συγκεκριμενη κανει και πρωκτικο αλλα δεν δοκιμασα αλλα Ευακι την αλλη φορα θα στον παρω και τον κω...σου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
5 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού