Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 157 10
Μελαντίας 50
Hot
Sex Studio
378072
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Κατέθεσα πριν αρκετό καιρό στην ξανθούλα Νίκη. Είναι μια κατά δήλωσή της ρουμάνα, 20-25 χρονών το πολύ . Κοντοπούτανο, με ξανθά μαλλιά, μικρό στήθος και σχετικά καλό πρόσωπο .
Πρόγραμμα με 69 στα 70€ .
Στο δωμάτιο ήταν ικανοποιητική , χωρίς όμως να είναι το κάτι ιδιαίτερο.
Πολύ καλά λόγια για το όργανο μου , το οποίο είναι τόσο ωραίο ώστε θα ήθελε να το γλείψει έτσι ελεύθερα μου είπε (προτείνοντάς μου να αλλάξουμε το πρόγραμμα μέσα στο δωμάτιο
)
Από προκαταρκτικά μέτρια πράγματα, γλωσσόφιλα ούτε για πλάκα. Σε γενικές γραμμές ήταν εμφανώς προσποιητή σε PSE.
Πολύ καθαρή στο 69 . Πίπα καλή αλλά με προσπάθεια μέσω πιέσματος αρχιδιών να με τελειώσει .
Ο παλιός δεν ψαρώνει με κάτι τέτοια
. Στο σεξ πάλι ήταν καλή , με ικανοποιητική συμμετοχή.
Συνοψίζοντας , σε άλλες πιο large εποχές ίσως γινόταν στανταράκι και να είχε και άλλες ευκαιρίες γιατί δεν ήταν και άσχημη η εμπειρία .
Τώρα , μπα...
Υπάρχουν καλύτερα...
Πρόγραμμα με 69 στα 70€ .
Στο δωμάτιο ήταν ικανοποιητική , χωρίς όμως να είναι το κάτι ιδιαίτερο.
Πολύ καλά λόγια για το όργανο μου , το οποίο είναι τόσο ωραίο ώστε θα ήθελε να το γλείψει έτσι ελεύθερα μου είπε (προτείνοντάς μου να αλλάξουμε το πρόγραμμα μέσα στο δωμάτιο

Από προκαταρκτικά μέτρια πράγματα, γλωσσόφιλα ούτε για πλάκα. Σε γενικές γραμμές ήταν εμφανώς προσποιητή σε PSE.
Πολύ καθαρή στο 69 . Πίπα καλή αλλά με προσπάθεια μέσω πιέσματος αρχιδιών να με τελειώσει .
Ο παλιός δεν ψαρώνει με κάτι τέτοια

Συνοψίζοντας , σε άλλες πιο large εποχές ίσως γινόταν στανταράκι και να είχε και άλλες ευκαιρίες γιατί δεν ήταν και άσχημη η εμπειρία .
Τώρα , μπα...

Υπάρχουν καλύτερα...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού