Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351768
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Απο τη τελευταία μου κριτική για την Ελίνα, εχουμε βρεθεί αρκετές φορές. Ο λογος που γραφω ξανα ειναι οτι η κοπέλα βελτιωνεται συνεχώς και θα ηταν αδικο να μη το αποτυπωσω.Η χημεία μεταξύ μας ειναι πια στο ζενίθ. Αλλωστε δεν ειναι τυχαίο που αρκετοί την επισκεπτόμαστε σε standar βάση.
Ελληνίδα, ντομπρα, γουστάρει αυτό που κάνει και προσφέρει στο πελάτη αυτό που ψάχνει ενας γερόλυκος σαν εμένα. Διαθέσιμο χρόνο και διάθεση για όλα χωρίς παεριορισμούς. Πεντακάθαρη, πάντα προσεγμένη και κυρίως χωρίς ταμπού.Για τον πελάτη που ξέρει τι θέλει, η εμπειρία με τη Ελίνα θα του μείνει αξέχαστη.

Λιγα λογια για τον αγώνα. Η Ελίνα είναι δασκάλα στη πίπα. Χωρίς βιασύνη , καραμέλωμα παντού με ιδιαίτερη προσοχή στις μπάλες και στη γυρω περιοχή χωρίς Time limmit αφού γνωρίζει οτι το αμφότερο γλύψιμο ειναι η αδυναμία μου. Με οποιον ξερει να γλύφει σωστά η Ελίνα απογειώνεται, καυλώνει και βγάζει οτι πιο αγριο κρύβει μεσα της. Τα υπόλοιπα ειναι θέμα ποσο αντέχει ο καθένας μας. Αψογο στήσιμο, Θεική κολάρα, ρογες και κλειτορίδα στο Θεό, παιχνίδι με τον καθρέπτη και πρωτοβουλίες του τυπου "στηνομαι στα 4 και κανε μου οτι θέλεις". Το μουνί της, απο ενα σημείο και μετά, γεμάτο υγρά και ετοιμο να δεχθεί τα πάντα. Ολες οι τυπούλες της τιμήθηκαν δεόντως με διάφορους τρόπους και απο αρκετές στάσεις. Τελείωσα με στασμούς στο στόμα της, εγω ορθιος και εκείνη στα γόνατα. Χρειαστηκαν περίπου 5 λεπτά για να μπορέσω να συρθώ στπο μπάνιο. Ολη αυτή την ωρα ηταν μαζί μου αφού δεν υπήρχε αλλος πελάτης.

Οπως εχω γραψει στο παρελθόν, οι κριτικές μας είναι καθαρά υποκειμενικές και δεν ειναι απαραίτητο να ταιριάζουν σε ολους.
Ομως οι υπηρεσίες και η διάθεση της Ελίνας πιστέυω οτι ταιριάζουν στους περισσότερους απο εμάς που εχουμε διανύσει πολλά χιλιόμετρα και αρκετά χρόνια στα σπιτια της ηδονής.

Take care
FRM
Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2017
Όνομα κοπέλας
Ελίνα
Μέλος
Εγγραφή:
28 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
47
Likes:
40
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mkavlos

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2017
Ειναι πραγματι πολυ καλη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1