Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Ελίνα την πρωτοείδα στο σαλόνι του Κ94 το Μάιο 2015. Ζεστή και χωρίς ακρότητες. Έφυγα τότε και είχα σκεφτεί ότι μια μέρα θα επιστρέψω.

Εφιαλτική μέρα η σημερινή μου, με τρομακτικές ανατροπές, και απίστευτο στρες. Είχαν προηγηθεί και κάτι άλλες αποτυχίες την Κυριακή. Χρειαζόμουν λοιπόν κάτι ανεβαστικό απαραιτήτως.

Η Ελίνα είναι όπως φαίνεται στις φωτό, και όπως τη βλέπεις ζωντανή. Χαμογελαστή (όμορφα δόντια), ζεστή, γλυκιά, εμφανίσιμη. Χωρίς να είναι femme fatale, έχει πολύ καλό σέρβις στην κυρίως δουλειά. Επίσης είναι πολύ καλή στην επικοινωνία, με εντυπωσίασε που πρόσεχε τα λόγια μου και που δεν ξεχνάει καθημερινές μεν, λεπτομέρειες δε. Άλλες γυναίκες (σε άλλες περιπτώσεις) στις οποίες έχω δώσει πολλή ενέργεια με έχουν παρερμηνεύσει ή ούτε καν έχουν δώσει σημασία σε συγκεκριμένα και σαφή και βασικά πράγματα που τους έχω πει ή γράψει! Εξαιρετικά γενναιόδωρη με το χρόνο, παίζει με χαμηλή ταχύτητα (μού ήταν απαραίτητο το αργό και βασανιστικό), μένει στο δωμάτιο πολύ περισσότερο χρόνο απότι συνηθιζεται στα στουντιο, καλή τεχνική, δεν έχει μα και μου, gfe αλλά και το ρεπερτόριο το έχει ολόκληρο, δεν είναι δλδ μόνο αγκαλίτσες, και στο δυναμισμό δεν μού είπε όχι, φυσικά σε λογικά πλαίσια, αφού σεχ ήρθα να κάνω όχι να τη λιώσω, θα την έλεγα Vfm.

Κατά τάλλα γλειψίματα, ρουφήγματα, βυζάγματα, χουφτώματα, όλες τις βασικές στάσεις. Δεν τέλειωσα γρήγορα. Για αναλ δεν δοκίμασα και δεν ξέρω εάν κάνει. Στο τέλος πολύ ώρα κουβέντα. Και το κουδούνι χτύπησε 3-4 φορές εν τω μεταξύ.

Με απογείωσε λες και ήμουν αητός και ανέβηκα στα όρια της ατμόσφαιρας, Είχα σοβαρές αμφιβολίες πριν πάω, και η επιτυχία ήταν 1000% όταν έφυγα.

Το Κ94 έχει γεράσει άσχημα δυστυχώς. Έχει ένα καλό: τη μεγάλη ντουζιέρα που ευνοεί και πρακτικά επιτρέπει τρελίτσες το καλοκαίρι.

Σημ. Η κοπέλα αποδείχτηκε άψογη σε αυτά που κάνει και της το αναγνωρίζω. Το σωστό να λέγεται. Μην το πάρετε για προμοτοαγαπουλίαση. Με άλλη γυναίκα είμαι ερωτευμένος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ελίνα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.165
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 artem82, sotis99, black crow και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2017
Επίσκεψη στην Ελίνα ξανά. Επιβεβαιώνω και επαυξάνω το καλό σέρβις που είχα γράψει στην κριτική.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1