Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 395 10
Sex Studio 328006
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Έμμα είναι μια ωραία κοπέλα από την Ρουμανία με κωλάρα και υπέροχο δέρμα. Και κάπου εκει τελειώνουν τα καλά διότι δεν προσπαθεί καν να κρύψει ότι θέλει να σε ξεπετάξει το συντομότερο και έχει διαρκώς μια αρνητική μίρλα την ώρα του σεξ, μιλάει όλη την ώρα στην διάρκεια του σεξ για αρνητικά πράγματα και σου κάνει την καρδιά περιβόλι, κάποιος να της πει ότι αν δεν έχει τίποτα καλό να πει καλύτερα να μην λέει τίποτα. Στο πεντάλεπτο πάνω με ρώτησε αν το βλέπω να τελειώνω, λες και πέρασε η ώρα ένα πράγμα και μετα μόλις δυο στασεις το γυρισε σε χειρομάλαξη για να με τελειώσει το συντομότερο. Μέτρια πράγματα δηλαδή δεν μετάνιωσα τα λεφτά μου καθότι ωραία κοπέλα αλλά ούτε και πέρασα καλά που είναι το ζητούμενο. Κρίμα γιατί άφησα το στανταράκι μου την Βανέσσα καθοτι δεν την βρηκα σήμερα και είπα να δοκιμάσω και μια άλλη μετά απο καιρο, το μετάνιωσα λοιπόν πίσω στο στανταράκι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2017
Όνομα κοπέλας
Έμμα
tsilibourditsas
Μέγας
Εγγραφή:
4 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
97
Πόντοι:
4.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 oblivion31, numpas, Menathor και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2017
Φίλε μήπως δεν πέρασες απ΄το Red Diamond για να δείς αν ηταν η Βανεσσα γιατί το γνωστό site των Βιλλών για την Παρασκεύη (10/3) ειχέ την Βανεσσα απ το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ που συνήθως ως τις 8 παρά ειναί επειδή πρεπεί να φύγουν για να έρθει η κοπέλα της βραδυνής βάρδιας.Στο Red Diamond ειναι η Βανέσσα δεν αλλάζει studio όπως οι περισσότερες -τάνες των βιλλών ούτε και βάρδια δηλαδή δεν κάνει βραδυνές ειναι μόνο πρωί μέχρι τις 8.Εχω πάει μαζί της πολλές φορές 9 με 10 και είναι όντως καταπλήκτικη στο δωμάτιο αλλά αφου και συ εχείς πάει με την Βανέσσα δεν χρειάζεται να πώ περισσότερα για αύτην την κοπελάρα.Πάνε στο site των βιλλών κλικάρε την στις κοπέλες της Θεσσαλονίκης και εγώ ως oblivion και έκει τους λέω να βάλουν περισσότερες φωτό της Βανέσσας γιατι ως τότε είχε μόνο 4 και βάλανε άλλες 2.Αύτα απο μένα φιλικά Oblivion31
12 Μαρτίου, 2017
Ευχαριστώ φίλε μου η κοπελιά είχε φύγει νωρίτερα για κάποιο λόγο και δεν την πέτυχα κατα τις έξι μιση το απόγευμα, έτσι μας είπε η τσατσα τουλάχιστον.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2